Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα τραγωδία στην Πατρών- Πύργου- Νεκρός 42χρονος παρά τη μάχη των διασωστών- ΦΩΤΟ

Νέα τραγωδία στην Πατρών- Πύργου- Νεκρός...

Στη Νέα Εθνική

Νεότερο: Δεν τα κατάφερε τελικά ο βαριά τραυματίας του τροχαίου και κατέληξε. Ένας 42χρονος νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης. Πρόκειται για τον Νικόλαο Πανούτσο από το Βασιλικό Αχαΐας. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έδωσαν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ωστόσο ο άνδρας εξέπνευσε.

Νεότερο: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες συγκρούστηκαν ένα βανάκι κι ένα αυτοκίνητο ενώ έχουν τραυματιστεί δύο ακόμα άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr το βανάκι "έφυγε" στη φονική στροφή στα Τσουκαλέικα και μερικά μέτρα μετά συγκρούστηκε με το ΙΧ.

Τα οχήματα κινούνταν σε αντίθετα ρεύματα κυκλοφορίας. Το ΙΧ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάτρα. Στο σημείο μετέβη και η πυροσβεστική με δύο οχήματα και απεγκλώβισε ένα άτομο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το άτομο που εγκλωβίστηκε  χαροπαλεύει. Πρόκειται για άτομο το οποίο επέβαινε στο  Ι.Χ. και το οποίο αρχικά θεωρήθηκε νεκρό. Οι διασώστες ωστόσο κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή και να το διασωληνώσουν δίνοντας μάχη λεπτό προς λεπτό.

Οι υπόλοιποι τραυματίες φέρονται να είναι ελαφρύτερα τραυματισμένοι.

Η εικόνα των οχημάτων που συγκρούσθηκαν είναι τραγική. Οδηγοί που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους.Υπενθυμίζεται ότι η στροφή των Τσουκαλεϊκων είναι μια από τις πιο φονικές στροφές στην Πατρών- Πύργου, όπου σημειώνονται συνεχώς τροχαία ατυχήματα ενώ παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων δεν έχει καταστεί δυνατόν μέχρι σήμερα να ληφθεί κάποια μέριμνα.

 

Πρώτη ενημέρωση: Τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο στην Πατρών- Πύργου στα Τσουκαλέικα. Στη στροφή στην οποία σημειώνονται ατυχήματα αρκετά συχνά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν συγκρουστεί δύο αυτοκίνητα μετωπικά. Για το συμβάν έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία καθώς και το ΕΚΑΒ καθώς οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για δύο τραυματίες. 

Λίγα λεπτά μετά σημειώθηκε τροχαίο στο Γομοστό όπου εξετράπη και ανετράπη αυτοκίνητο ενώ είχε προηγηθεί εκτροπή αυτοκινήτου και στη μίνι περιμετρική της Πάτρας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις