Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ξανασυνεργάζεται με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ξανασυνεργάζεται με το...

Στο φιλμ «Killers of the Flower Moon» του οποίου ξεκινούν τα γυρίσματα

Οι Apple Original Films και Oklahoma Film + Music Office ανακοίνωσαν την έναρξη της νέας κινηματογραφικής παραγωγής «Killers of the Flower Moon» με σκηνοθέτη τον τιμημένο με Όσκαρ Μάρτιν Σκορσέζε και πρωταγωνιστή τον 46χρονο σούπερ σταρ Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, επίσης βραβευμένο με Όσκαρ για την ερμηνεία του στο «The Revenant» το 2015.

Η ήδη πολυαναμενόμενη ταινία «Killers of the Flower Moon», βασισμένη στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν αφορά μια σειρά δολοφονιών μελών της φυλής Όσατζ το 1920 για το πετρέλαιο που βρέθηκε στη γη τους.

Ο 78χρονος Μάρτιν Σκορσέζε με σπουδαίες ταινίες όπως ο «Ταξιτζής» και το «Οργισμένο Είδωλο» διευκρίνισε σε δήλωσή του ότι σύμβουλοι της φυλής Όσατζ βοηθούν στα γυρίσματα.

«Για να είμαστε σε θέση να αφηγηθούμε αυτήν την ιστορία στον τόπο όπου διαδραματίστηκαν αυτά τα γεγονότα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο για να μας επιτραπεί να απεικονίσουμε μια ακριβή εικόνα του χρόνου και των ανθρώπων» δήλωσε ο Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος αξίζει να θυμίσουμε πως έχει συνεργαστεί με τον Ντι Κάπριο σε τουλάχιστον 5 ταινίες, ανάμεσα τους, τα φιλμ «Gangs of New York», «The Departed – Ο Πληροφοριοδότης», το «Νησί των Καταραμένων» και «Ο Λύκος της Νέας Υόρκης» το 2013.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture