Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η πρώτη μοναχική βόλτα της βασίλισσας Ελισάβετ, χωρίς τον πρίγκιπά της

 Η πρώτη μοναχική βόλτα της βασίλισσας Ε...

Μετά από 73 χρόνια

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τη Βασίλισσα Ελισάβετ μετά το τελευταίο αντίο στον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο. Όλη η Βρετανία αποχαιρέτισε χθες, Σάββατο (17.04.2021) τον Δούκα του Εδιμβούργου σε μία τελετή όπου δέσποζε ο γαλανόλευκος ελληνικός σταυρός στο φέρετρο του 99χρονου βασιλικού συζύγου.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε σήμερα, Κυριακή (18.04.2021) για πρώτη φορά μετά την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, στο τιμόνι της Jaguar, αναφέρει η Daily Mail, δημοσιεύοντας μία σειρά φωτογραφιών.

H 94χρονη μονάρχης φαίνεται να εγκαταλείπει το Κάστρο του Windsor το απόγευμα της Κυριακής (18.04.2021) πίσω από το τιμόνι μιας πράσινης Jaguar. Η Ελισάβετ φοράει ένα λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά της, έχοντας συντροφιά τα αγαπημένα της σκυλιά, παίρνοντας τον «μακρύ» μοναχικό δρόμο από το Κάστρο πίσω στο κτήμα του Windsor. Η Bασίλισσα είχε περάσει μεγάλο μέρος του χρόνου της στο Windsor με τον πρίγκιπα Φίλιππο από την αρχή της πανδημίας, και με λιγοστό προσωπικό – που έχει το παρατσούκλι «HMS Bubble».

Η Βασίλισσα αποχαιρέτισε τον πρίγκιπά της

Μία ημέρα νωρίτερα, η Ελισάβετ, η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια και φίλοι του συζύγου της Βασίλισσας, συνολικά 30 άνθρωποι, συνόδευσαν τον Φίλιππο στην τελευταία του κατοικία.

Η Ελισάβετ, που ήταν παντρεμένη με τον Δούκα του Εδιμβούργου για περισσότερα από 70 χρόνια, αναγκάστηκε να καθίσει μόνη της στην κηδεία του συζύγου της, λόγω των αυστηρών κανόνων περί αποφυγής συγχρωτισμού, εξαιτίας του κορονοϊού. Στο τέλος της κηδείας, η Βασίλισσα, ντυμένη με μαύρα και φορώντας την απαραίτητη μάσκα κατά του ιού, αποχώρησε από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μόνη της μέσα με μία Bentley. Ήδη έχει ξεκινήσει μία ζωή χωρίς τον Φίλιππο για την 94χρονη ηγέτιδα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight