Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Jennifer Aniston: Αρνείται την είδηση ότι θα υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από το Μεξικό

Jennifer Aniston: Αρνείται την είδηση ότ...

«Η είδηση είναι πλήρως κατασκευασμένη και δεν συνέβη ποτέ» λέει ο δικηγόρος της

Μπορεί το reunion της διάσημης σειράς «Τα Φιλαράκια» (Friends, 1994-2004) να είναι στα σκαριά, αλλά η 52χρονη ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) είχε μία μεγαλύτερη είδηση στο... μακίνι της. Η ηθοποιός σύμφωνα με το Closer στο πλαίσιο της επανασύνδεσης 12 χρόνια μετά, βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει στους συναδέλφους και φίλους της τα καλά νέα της μητρότητας!

Η Τζένιφερ Άνιστον ενθουσιασμένη σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποκάλυψε στα…. «Φιλαράκια» της ότι από στιγμή σε στιγμή θα είναι έτοιμα τα χαρτιά της υιοθεσίας ενός κοριτσιού από το Μεξικό που αυτή τη στιγμή φιλοξενείται στο ορφανοτροφείο Casa Hogar Sion και διευκρίνισε ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο. Σύμφωνα με το Closer η ηθοποιός θεώρησε πως η επανένωση αυτή με τους παλιούς της φίλους και συναδέλφους, ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για να μοιραστεί με όλους τα υπέροχα νέα!

Τζένιφερ Άνιστον: «Η είδηση είναι πλήρως κατασκευασμένη και δεν συνέβη ποτέ»
 
Ο εκπρόσωπος της Άνιστον όμως δήλωσε στην Daily Mail: «Η είδηση είναι πλήρως κατασκευασμένη και δεν συνέβη ποτέ». Δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ και του Τζάστιν Θέρου έχει βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων για υιοθεσίες που δεν έχουν συμβεί ποτέ και εγκυμοσύνες «φαντάσματα». Ο χωρισμός της Τζένιφερ Άνιστον από τον Μπραντ Πιτ - με τρίτο πρόσωπο την Αντζελίνα Τζολί, έφερε την ηθοποιό στο μάτι του κυκλώνα των media με τον χειρότερο τρόπο. Η Τζένιφερ δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα των παιδιών, αλλά προς το παρόν ασχολείται με την καριέρα της, τα σκυλιά της που  υπεραγαπά και τις φιλανθρωπικές της δράσεις.

Η Τζένιφερ Άνιστον γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό Γιάννη Αναστασάκη, που κατάγεται από τα Χανιά και μητέρα την επίσης ηθοποιό Νάνσυ Ντόου, που έχει ιρλανδική και σκωτσέζικη καταγωγή. Το ελληνικό της όνομα είναι Γενοβέφα Ιωάννα Αναστασάκη. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν μόλις έντεκα χρόνων και η σχέση με τη μητέρα της είχε πολλά προβλήματα. Η Άνιστον έζησε για ένα χρόνο στην Ελλάδα, ωστόσο, τα περισσότερα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Νέα Υόρκη. Ο νονός της, ήταν ο διάσημος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής, Τέλι Σαβάλας. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight