Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Ερυμάνθου: Οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821 και οι Παπανδρέου- Ο Θεόδωρος Μπαρής εξηγεί...

Δήμος Ερυμάνθου: Οι  εκδηλώσεις για τα 2...

Ποιος θα είναι ο σκοπός των εκδηλώσεων

Στις εκδηλώσεις που αναμένεται να προγραμματιστούν προκειμένου να αναδειχθεί η συμβολή της περιοχής μέσα σε αυτά τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση του 1821 αναφέρθηκε μιλώντας στο thebest.gr ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής εξηγώντας το λόγο που κάποια από αυτές θα σχετίζεται με την οικογένεια Παπανδρέου, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση.

«Σκοπός στο πλαίσιο της εκδήλωσης είναι να αναδείξουμε τη συμβολή της περιοχής μας και στην επανάσταση του 1821 αλλά και στα 200 χρόνια μετά από αυτή. Σκοπός επίσης είναι να αναδείξουμε ανθρώπους που σημάδεψαν την πορεία της χώρας χωρίς να δίνεται ούτε θετικό ούτε αρνητικό πρόσημο. Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις ότι μία οικογένεια με τρεις εκλεγμένους πρωθυπουργούς, επηρέασε την πορεία της χώρας αυτά τα 200 χρόνια. Χωρίς πρόσημο» λέει ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής.

Όπως εξηγεί: «Είμαστε σε συζητήσεις όμως το πνεύμα είναι να συνδεθούν με κάποιο τρόπο η πορεία  της χώρας όλα αυτά τα χρόνια με την οικογένεια Παπανδρέου μέσα από ιστορικούς κι άλλα πρόσωπα, όχι πολιτικά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις