Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μετανάστης αναρριχάται σαν αίλουρος σε κτίριο του νέου λιμένα Πατρών - ΒΙΝΤΕΟ

Μετανάστης αναρριχάται σαν αίλουρος σε κ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ανεβαίνει με ευκολία από την υδρορροή

Καθημερινές οι έφοδοι στο νέο λιμάνι της Πάτρας από μετανάστες που βρίσκονται κυρίως στο εγκαταλελειμμένο πρώην εργοστάσιο του Λαδόπουλου. Οι αλλοδαποί δεν πτοούνται καν από την δεύτερη περίξραξη την οποία υπερπηδούν με σχετική ευκολία, περνούν στο χώρο του πάρκινγκ του νέου λιμανιού και από εκεί προσπαθούν να τρυπώσουν σε κάποια νταλίκα ή ακόμη να παραβιάσουν τα κιγκλιδώματα για να περάσουν εντός του ISPS και να επιβιβαστούν σε κάποιο πλοίο της γραμμής Πάτρα - Ιταλία.

Στο βίντεο του thebest.gr τουλάχιστον 3 αλλοδαποί έχουν καταφέρει να τρυπώσουν στο εσωτερικό του νέου λιμανιού ενώ ο ένας με γρήγορες κινήσεις καταφέρνει να σκαρφαλώσει ακόμη και σε κτίριο του ΟΛΠΑ χρησιμοποιώντας ως αναρρηχητικό μέσο την υδρορροή.

Σε συνδρομή των λιμενικών, τους χώρους περιμετρικά του νέου λιμανιού αλλά ακόμη ενισχυτικά και στο εσωτερικό, εποπτεύει περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Οι μετανάστες επιχειρούν κάθε ώρα της ημέρας ή της νύχτας και σε μικρές ομάδες καταφέρνουν να φθάσουν τουλάχιστον εως το πάρκινγκ και μπροστά στα κάγκελα του ISPS. 

Έφοδοι μεταναστών στο νέο λιμάνι της Πάτρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις