Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο βουλευτής Ηλείας Α. Νικολακόπουλος για τον Πάνο Δημητρακόπουλο: Διακρίθηκε για την εντιμότητα και την εργατικότητά του

Ο βουλευτής Ηλείας Α. Νικολακόπουλος για...

Ο βουλευτής της ΝΔ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην σύζυγο του εκλιπόντος, Μαρία και στις δυο του κόρες, την Δήμητρα και την Έφη

Σε ανακοίνωση του ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ., Ανδρέας Νικολακόπουλος αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Πάνο Δημητρακόπουλο που έφυγε από τη ζωή στα 75 του χρόνια. Όπως αναφέρει ο κ. Νικολακόπουλος, «ο Πύργος, η Ηλεία, η οικογένεια του δημοσιογραφικού κόσμου αποχαιρετά τον Πάνο Δημητρακόπουλο, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με πολύμηνη ασθένεια.

Ο Πάνος Δημητρακόπουλος διακρίθηκε για την εντιμότητα και την εργατικότητά του σε όλη την διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του και έχαιρε της εμπιστοσύνης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού που του είχε αναθέσει το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του Μαρία και στις δυο του κόρες, την Δήμητρα και την Έφη, για την απώλειά τους.

Καλό Παράδεισο…».

Ο εκλιπών είχε εργαστεί στο iliapress.gr και στο παρελθόν με Αθηναϊκά κανάλια (Ant1, κ.α.).  Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 9/4/2021 στις 12 το μεσημέρι στην Αγία Κυριακή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις