Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκίνησαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών οι αιτήσεις για το Εrasmus+ για το έτος 2021-2022

Ξεκίνησαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών οι αιτ...

Η προκήρυξη απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου από όλους τους κύκλους σπουδών, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές & υποψήφιους διδάκτορες

Ανακοινώθηκε η προκήρυξη θέσεων της δράσης Erasmus+ για πρακτική άσκηση φοιτητών από όλους τους κύκλους σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Ειδικότερα η προκήρυξη απευθύνεται σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών από όλους τους κύκλους σπουδών (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές & υποψηφίους διδάκτορες). Η πρακτική άσκηση θα πραγματοποιείται σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), σε Νορβηγία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν καθώς και σε συνεργαζόμενες χώρες εκτός ΕΕ. Επίσης διευκρινίζεται ότι η πρακτική άσκηση  θα έχει χρονική διάρκεια από 2 έως 3 μήνες και στοχεύει στην απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.

Η κατάθεση των απαιτούμενων δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει από τις 24/3/2021 και η ηλεκτρονική υποβολή τους θα συνεχιστεί έως και τη Δευτέρα 24/05/2021 (ώρα Ελλάδας 23:59), στη διεύθυνση erasmusplus.upatras.gr/Secure/Login.php?StudentType=Placement&Pl.

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες στη διεύθυνση: https://www.upatras.gr/el/node/10056.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις