Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Κόλαση" στη Νέα Σμύρνη- Φωτιές, χημικά, μολότοφ και τραυματίας αστυνομικός

"Κόλαση" στη Νέα Σμύρνη- Φωτιέ...

Στην περιοχή πλήθος κόσμου διαδήλωνε με αφορμή τα προχθεσινά περιστατικά εναντίον της Αστυνομικής βίας και του ξυλοδαρμού πολίτη

20:38 Νέα ένταση σημειώνεται αυτή την ώρα στη Νέα Σμύρνη με ρίψη χημικών και κυνηγητό κοντά στην οδό Ομήρου.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματισμένο αστυνομικό ο οποίος παρέμεινε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα επί περίπου μισή ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι χτυπημένος στο δεξί μέρος του κεφαλιού του και συνάδελφοί του είχαν δέσει το τραύμα με γάζες. 

Πλέον στην περιοχή επικρατεί σχετική ηρεμία. 

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:25: 

Σοβαρά επεισόδια αυτή την ώρα στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς στην πορεία για την αστυνομική βία. Η κατάσταση στην περιοχή είναι εκρηκτική με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες από την πλευρά των διαδηλωτών με την αστυνομία να απαντά με χημικά και την «Αύρα» που ρίχνει νερό για να διαλύσει τα επεισόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει τραυματίας αστυνομικός.

Νωρίτερα

Δύο ημέρες μετά τα γεγονότα της πλατειας Νέας Σμύρνης, με τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και τις καταγγελίες για προσβλητική συμπεριφορά και αναίτιες συλλήψεις, στην περιοχή βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η πορεία έχει ξεκινήσει να κατευθύνεται προς το τοπικό ΑΤ, περνώντας την Ελ. Βενιζέλου, ενώ παράλληλα μεγάλο πλήθος κόσμου βρίσκεται στην πλατεία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στην πορεία βρίσκονται 5 χιλιάδες διαδηλωτές.

Κάτοικοι που θέλουν να εκφράσουν την έντονη αντίδραση τους στην συμπεριφορά των Αστυνομικών, συγκεντρώθηκαν ήδη από τις 17:30 στην πλατεία με πανό να έχουν αναρτηθεί από μαθητές της νέας Σμύρνης, φορείς Νοτίων Συνοικιών, την ανοιχτή συνέλευση κατοίκων, αλλά και κόμματα και οργανώσεις της αριστεράς που βρίσκονται στο σημείο.

Φωτό: Γιάννης Δερμετζόγλου / Facebook

Φωτό: Γιάννης Δερμετζόγλου / Facebook

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις