Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

«Ο κρυμμένος θησαυρός των εντόμων»: Ψηφιακό κόμικ του Γιώργου Μελισσαρόπουλου

«Ο κρυμμένος θησαυρός των εντόμων»: Ψηφι...

Θα αναρτηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου

Το ψηφιακό κόμικ του Γιώργου Μελισσαρόπουλου (Meliss) «Ο Κρυμμένος Θησαυρός των Εντόμων» θα αναρτηθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου και ώρα 12.00 στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr

Ο Τζίτζικας του Καρναβαλιού των Μικρών επιστρέφει και όχι μόνος του! Έρχεται με την παρέα του, τον Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα.  Οι τρεις τους θα ξεκινήσουν ένα όμορφο ταξίδι ψάχνοντας τον Κρυμμένο Θησαυρό των Εντόμων. Κάθε χρόνο, τα έντομα του δάσους μαζεύονται για να γιορτάσουν το καρναβάλι, ντυμένα με τα πιο περίεργα, αστεία ρούχα και παίζουν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Τους περιμένουν γρίφοι, κρυμμένα, σπάνια αντικείμενα και δύσκολες δοκιμασίες. Θα τα καταφέρουν; Ακολουθήστε τους ήρωές μας, τον Τζίτζικα, τον Μέρμηγκα και την Πασχαλίτσα σε μια φανταστική περιπέτεια γεμάτη κρυφά μονοπάτια και βοηθήστε τους  να βρουν τον θησαυρό βήμα βήμα!» 

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας ζωντανεύει τον μύθο του Τζίτζικα, της μασκότ του Καρναβαλιού των Μικρών, προσκαλώντας τα παιδιά με τη φαντασία τους  ν' ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο ενός ξεχωριστού παραμυθιού, τον κόσμο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σχέδιο & Σενάριο: Γιώργος Μελισσαρόπουλος (Meliss.gr)

Φιλική συμμετοχή στο χρώμα: Μιχάλης Τόρης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture