Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος για τον Γιώργο Δευτεραίο - "Θέλουμε να μάθουμε πώς ακριβώς σκοτώθηκε" λέει η οικογένειά του

Ο άτυχος Γιώργος Δευτεραίος

Ο άτυχος Γιώργος Δευτεραίος

Ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε στη διάρκεια εργασιών στο προαύλιο εργοστασίου της ΒΙ.ΠΕ Πατρών

 «Θα προσπαθήσουµε να µάθουµε κάθε λεπτοµέρεια του ατυχήµατος. Κάποιο λάθος φαίνεται από τα µέχρι τώρα στοιχεία, ότι έγινε κατά την µεταφορά του φορτίου και θα διερευνήσουµε το θέµα. Θα περιµένουµε να  διευκρινιστούν οι συνθήκες του συµβάντος και να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες εκεί που πρέπει. Ο θάνατος του πατέρα µου σύµφωνα µε το πιστοποιητικό θανάτου οφείλεται σε πτώση επί του εδάφους, εργατικό ατύχηµα. Εφερε βαρύτατες κακώσεις, στο κεφάλι, στην κοιλιακή και θωρακική χώρα και στα άκρα» επισηµαίνει μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η Χριστινα ∆ευτεραίου, κόρη του Γιώργου Δευτεραίου που σκοτώθηκε την Τρίτη στη διάρκεια εργασιών στο προαύλιο επιχείρησης στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.

 «Η οικογένειά µου δεν κατηγορεί επί του παρόντος κανέναν, απλώς θέλουµε να βρούµε το δίκιο µας, τι έγινε, τι πήγε στραβά. Πήγα στο σηµείο και όλοι, υπεύθυνοι εργαζόµενοι ήταν βουρκωµένοι για την απώλεια του πατέρα µου. Αφησα λίγα λουλούδια και άναψα ένα καντηλάκι. Μου επέτρεψαν να  πηγαίνω όποτε θέλω. Ηταν όλοι πολύ φιλικοί, γιατί αγαπούσαν τον πατέρα µου» σημειώνει η κυρία Δευτεραίου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας σήµερα, αναµένεται να µεταβεί στο Αστυνοµικό Τµήµα ∆υτικής Αχαΐας, που χειρίζεται την υπόθεση, προκειµένου να λάβει γνώση της δικογραφίας.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο ένας εκ των γιων του 67χρονου που ήταν παρών στο τραγικό συµβάν.

Σήµερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Α΄∆ηµοτικό Κοιµητήριο Πατρών, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του 67χρονου Γιώργο ∆ευτεραίου.

Την ίδια ώρα, την εκκλησία του Αγίου ∆ηµητρίου Βούντενης, θα γίνει η κηδεία του 58χρονου Νίκου Ευαγγελίου, του θύµατος του εργατικού δυστυχήµατος που σηµειώθηκε σε επιχείρηση µαρµάρων επί της οδού Πανεπιστηµίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις