Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νίκος Ευαγγελίου και Γιώργος Δευτεραίος οι εργάτες που σκοτώθηκαν την Τρίτη

Πάτρα: Νίκος Ευαγγελίου και Γιώργος Δευτ...

Σε επιχείρηση με μάρμαρα και στη ΒΙΠΕ αντίστοιχα

Ο Νίκος Ευαγγελίου 59 ετών κάτοικος Βούντενης, παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών ήταν ο άτυχος άνδρας που καταπλακώθηκε από μάρμαρα σε επιχείρηση στο Νέο δρόμο και έχασε τη ζωή του.

Ο 59χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και το χέρι και μεταφέρθηκε εσπευσμενα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

 

Την έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντων διενεργούν το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας και το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας.

Ο Γιώργος Δευτεραίος ηταν ο άνδρας που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών από εξωτερικό συνεργείο, στο προαύλιο εργοστασίου στη ΒΙΠΕ.

Ο Γιώργος ∆ευτεραίος τραυµατίστηκε θανάσιµα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών από εξωτερικό συνεργείο, στο προαύλιο εργοστασίου στη ΒΙΠΕ. Ο γνωστός πατρινός επιχειρηµατίας, χτυπήθηκε από σωλήνα περίπου 2 τόνων, όταν έσπασε το «κλειδί» των γάντζων που τον συγκρατούσαν από γερανοφόρο όχηµα. Λίγα µέτρα από το σηµείο του δυστυχήµατος, βρισκόταν ο ένας εκ των γιων του...

Ο τραυµατίας διεκοµίσθη µε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκοµείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Συντετριμμένοι από τη ξαφνική απώλεια του, η πολυαγαπημένη του σύζυγος Ανδριάννα Βρέντα και τα τέσσερα παιδιά του. Ο Νίκος και ο Στέλιος που εργάζονταν μαζί του, η Αντιγόνη και η Χριστίνα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ενδυμάτων, στο κέντρο της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις