Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τον νόμιζαν νεκρό αλλά «ζωντάνεψε» στο τραπέζι του ιατροδικαστή!

Τον νόμιζαν νεκρό αλλά «ζωντάνεψε» στο τ...

Απίστευτο περιστατικό στην Ινδία

Σαν ταινία θρίλερ είναι αυτό που βίωσε ένας ιατροδικαστής στην Ινδία με ένα θύμα τροχαίου να αρχίζει να κουνιέται πάνω στο τραπέζι της ανατομίας. Ο όχι και τόσο… νεκρός είναι ένας 27χρονος από την πόλη Μαχαλινγκαπούρ του κρατιδίου Καρνατάκα.

Ο νεαρός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το μηχανάκι του, το περασμένο Σαββατοκύριακο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον «θάνατο» του. Οι συγγενείς του παρέλαβαν το «πτώμα» και το μετέφεραν σε δημόσιο νοσοκομείο για να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, την Δευτέρα.

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, που μίλησαν στον τοπικό Τύπο, ο ιατροδικαστής που επρόκειτο να ξεκινήσει την εξέταση είδε ξαφνικά τον νεκρό να κουνιέται.

Ένας εργαζόμενος στις υγειονομικές υπηρεσίες επιβεβαίωσε ότι ο 27χρονος ζούσε και μεταφέρθηκε κατεπειγόντως σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. Η κατάστασή του βελτιώνεται, πρόσθεσε.

Παραδέχτηκε πάντως ότι οι γιατροί του ιδιωτικού νοσοκομείου επέδειξαν «κακή κρίση» και επαφίεται πλέον στην οικογένεια να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον τους για αμέλεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις