Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα πεθάνει ο Σωκράτης Θέμελης

Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα πεθάνει ο Σωκρά...

Ποιο θα είναι το τέλος του

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες θα είναι συντριπτικές. Η εβδομάδα ξεκινάει με καταιγισμό εξελίξεων, ενώ ο Αλέξης Μίχας μας αποκάλυψε μέσα από το Πρωινό το πιο συγκλονιστικό spoiler που θα δούμε μέσα στις επόμενες ημέρες… Τα όσα γνωρίζει για το παρελθόν ο Σωκράτης Θέμελης είναι μια βόμβα ακόμα στα θεμέλια της κοινωνίας του Διαφανίου! Μια βόμβα που ο Δούκας Σεβαστός είναι αποφασισμένος να εξουδετερώσει…

«Τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο Δούκας Σεβαστός θα συναντηθεί με τον Σωκράτη Θέμελη και μετά από λίγο ο Σωκράτης βρίσκεται νεκρός από καρδιακό επεισόδιο. Πώς έχει συμβεί αυτό; Ο Δούκας τον δηλητηρίασε, του έριξε κάτι σε αυτό που έπινε και έτσι έπαθε το έμφραγμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο Δούκας. Το έχει κάνει και στην περίπτωση του Γιώργη Σταμίρη, του πατέρα των τριών αδερφών. Η Ανέτ όταν το μαθαίνει αυτό συγκλονίζεται. Φυσικά δε μιλάει. Άρα την κάνει συνένοχη.

Αντίθετα θα δούμε τη Μυρσίνη, όταν της λέει ο Δούκας την πράξη του, μάλλον να συμφωνεί. Έχουν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Αντίθετα ο Μελέτης θα συγκλονιστεί και θα είναι αυτός που υποψιαστεί τον Δούκα, γιατί γνωρίζει τι είχε συμβεί με τον Γιώργη Σταμίρη» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στο Πρωινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight