Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρ. Γούτος: «Η Δημοτική Αρχή διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και αυτοπροβάλλεται με επικοινωνιακά τεχνάσματα»

Χρ. Γούτος: «Η Δημοτική Αρχή διαστρεβλών...

Αντιπαράθεση για τη Φυσικοθεραπεία Αιγίου

Σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Γούτος αναφέρει: "Με αφορμή την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας, για την μη μεταφορά του Τμήματος Φυσικοθεραπείας Αιγίου στην Πάτρα και τα όσα ακολούθως ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αιγιάλεια Αύριο" Χρήστος Γούτος έκανε την εξής δήλωση:

"Για ένα τόσο σημαντικό θέμα, που η συναίνεση και η συνεργασία επιβάλλονται, η Δημοτική Αρχή κατάφερε να πυρπολήσει την συνεννόηση, για μικροπολιτικούς και επικοινωνιακούς λόγους.
Εξέδωσε ενημερωτικό Δελτίο Τύπου και αντί να παρουσιάσει τις θέσεις όλων των παρατάξεων ή και συμμετεχόντων (κοινοβουλευτικών, αντιπεριφερειάρχη κλπ.), από τις οποίες άλλωστε προκύπτει το κοινό μέτωπο κατά των πολέμιων του Πανεπιστημιακού Παραρτήματος, επέλεξε να αυτοπροβληθεί.


Με τακτική, όχι Δήμου Αιγιάλειας αλλά " Δήμου Καλογερόπουλου", λογοκρίνει την αντιπολίτευση, ως θεσμό του Δήμου, και μετατρέπει τον Δήμο ως «φερέφωνο» του δημάρχου.
Σαν μην έφθανε αυτό, οικειοποιείται και μέρος της τοποθέτησης της παράταξής μας για "συνάντηση ακόμα και με τον Πρωθυπουργό", παρότι ο Δήμαρχος ουδέποτε ανέφερε κάτι τέτοιο!


Ακόμη μας εμφάνισε να συμφωνούμε σε όσα η Δημοτική Αρχή είπε, κάτι που δεν ισχύει.
Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την πλευρά μας, τονίστηκε:


«Πάμε όλοι μαζί στην υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως...αν χρειαστεί ακόμα και στον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Αλλιώς θα κάνουμε μνημόσυνο. Ας σηκωθούμε από τις καρέκλες. Γιατί ποτέ δεν πήγατε στην υπουργό Παιδείας, ούτε και συγκροτήσατε μέτωπο για να μην φύγει το ΑΕΙ από το Αίγιο; Γιατί σήμερα η υπουργός δεν γνωρίζει για την αντίδραση της Αιγιάλειας, εν αντιθέσει με την Ηλεία; Δεν μας είπατε τι κάνατε στις συναντήσεις σας με τους βουλευτές; Μόνο φωτογραφίες;».
Καλούμε την Δημοτική Αρχή, για μια ακόμα φορά, να σταματήσει να πυρπολεί την συνεργασία και κυρίως να επιδείξει την σοβαρότητα που απαιτεί η περίσταση...έστω και στο παρά ένα. Κουραστήκαμε, κάθε φορά, για κάθε θέμα να πιέζουμε την δημοτική αρχή να προνοεί εγκαίρως και να μην τρέχει καταϊδρωμένη πίσω από τις εξελίξεις
Δεν είναι ώρα για επικοινωνιακά τεχνάσματα και προσωπικούς παλικαρισμούς".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις