Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Τσελέντης έβγαλε σέλφι στα Αραχωβίτικα και μας δείχνει το επίκεντρο των σεισμών

Ο Τσελέντης έβγαλε σέλφι στα Αραχωβίτικα...

Ανάρτηση του γνωστού σεισμολόγου στο Facebook

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, επισημαίνει την ανησυχία που έχει προκαλέσει στους επιστήμονες η έντονη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, αποκαλύπτωντας πως παρακολουθείται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

"Με το που έφθασα στα Αραχωβίτικα Πατρών χθες (Παρασκευή)βράδι με «προϋπάντησε» ένας από την ομάδα των σεισμών, που όπως είχα αναφέρει 10 μέρες πριν, θα είναι αρκετοί αλλά ευτυχώς μικροί. Σας παρουσιάζω ότι παρά τις απαγορεύσεις λόγο Κορονοϊού είναι αρκετά συγκεντρωμένοι!
Η περιοχή του Κορινθιακού φαίνεται ότι είναι διεγερμένη έχουμε βάλει περαιτέρω σεισμολογικά όργανα προς το Ανατολικό τμήμα ενώ παρακολουθούμε και με τα ΒΑΝ και με το δίκτυο ραδόνιο που έχουμε εγκαταστήσει την ευρύτερη περιοχή. Το Γεωδυναμικό παρακολουθεί 24 h εικοσιτετράωρο την περιοχή από Αίγιο έως την Θήβα Μπορεί να μην έχουμε δει κάτι συγκεκριμένο αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι ζούμε σε μια σεισμογενή χώρα και πρέπει πάντα να λαμβάνουμε τα προβλεπόμενα γνωστά μέτρα.
( με το κόκκινο στη φωτογραφία δείχνω που είναι η περιοχή των επικέντρων)."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις