Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Διακοπτού

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το κλείσιμο των ΕΛΤΑ Διακοπτού

Ανακοίνωση της τοπικής Ομάδας Μελών του κόμματος

Σε ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών Διακοπτού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας αναφορικά με το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ στην περιοχή του Διακοπτού, αναφέρονται τα εξής:

"Ένα από τα κατορθώματα της κυβέρνησης των αρίστων σε τοπικό επίπεδο, έχει να κάνει με την λειτουργία του καταστήματος  των ΕΛ.ΤΑ στο Διακοπτό.

Εδώ και ένα χρόνο περίπου παρατηρούμε την απαξίωση  στο τοπικό κατάστημα που υπολειτουργεί. Είναι ανοικτό 2 ή 3 φορές την εβδομάδα και παρ’ όλες  τις φιλότιμες προσπάθειες των δύο υπαλλήλων είναι αδύνατον να εξυπηρετήσουν πλήρως τους συμπολίτες μας.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να παρατηρούνται ουρές  μες στο κρύο αυτή την περίοδο ή την ζέστη το καλοκαίρι και να υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση εκ μέρους των συναλλασσόμενων αλλά και συνωστισμός εν μέσω πανδημίας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε δε, πως το συγκεκριμένο κατάστημα εξυπηρετεί πολίτες τόσο από το Διακοπτό όσο και από τα γύρω χωριά, κάνοντας χρήση των ταχυδρομικών υπηρεσιών καθώς και των υπηρεσιών πληρωμών, όντας η μόνη επιλογή εξυπηρέτησης μιας και το μοναδικό κατάστημα τράπεζας έκλεισε επί κυβέρνησης Σαμαρά. Το κλείσιμο του καταστήματος δείχνει την εμμονή της ΝΔ για την πλήρη απαξίωση του τόπου μας. Λαμβάνοντας υπόψη πως ο κόσμος που εξυπηρετείται είναι μεσαίας ή μεγάλης ηλικίας και μη εξοικειωμένος με την πρόσβαση στα ηλεκτρονικά μέσα εξυπηρέτησης, αντιλαμβανόμαστε όλοι πως το κλείσιμο του συγκεκριμένου καταστήματος είναι αδικαιολόγητο και απάνθρωπο για τους κατοίκους του Διακοπτού και των γύρω περιοχών.

Με γνώμονα πως μια κοινωνία πρέπει να εξασφαλίζει την πρόσβαση σε υπηρεσίες πολλώ δε μάλλον σε τόσο αναγκαίες καλούμε την κεντρική και περιφερειακή διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ, το αρμόδιο υπουργείο και τις τοπικές αρχές να μεριμνήσουν για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις