Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το "My Greece" της Δέσποινας Βανδή κάνει πρεμιέρα από τα Καλάβρυτα

Το "My Greece" της Δέσποινας Β...

Το επόμενο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου από το mega

Την καλογυρισμένη ταξιδιωτική εκπομπή που είχε και μαγειρικό κομμάτι, «My Greece» που παρουσίαζε στο κανάλι Open η τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία πλέον δοκιμάζεται και σε άλλα μονοπάτια όπως της ηθοποιίας και της παρουσίασης, θα την βλέπουμε πλέον στο κανάλι Mega. Το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ ήδη προβάλλεται αυτές τις μέρες ενόψει της πρεμιέρας της εκπομπής που έχει οριστεί για το επόμενο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 στις 18.40 το απόγευμα πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει λοιπόν να αναζητεί ξεχωριστούς ταξιδιωτικούς προορισμούς στη χώρα μας και όπως είδαμε στο τρέιλερ, η πρώτη της εκπομπή αφορά στα πανέμορφα Καλάβρυτα και στο χιονισμένο τοπίο του Χελμού.

Το πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό του «My Greece» που πλέον θα παίζεται στο Mega, θα έχει επίκεντρο τα ιστορικά Καλάβρυτα στην εκπομπή που θα βγει στον αέρα το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου με τη Δέσποινα Βανδή να περπατά στο εξαιρετικής ομορφιάς τοπίο του ποταμού Βουραικού, να επισκέπτεται το Μουσείο Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα στο παλαιό σχολείο της μαρτυρικής πόλης ενώ θα την δούμε και να μαγειρεύει με φόντο τα χιονισμένα έλατα στο Χελμό.

Η εκπομπή υπόσχεται ταξίδια που θα φέρουν τις ομορφιές κάθε τόπου μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές είναι στο επίκεντρο του «My Greece» με την Δέσποινα Βανδή. Η εκπομπή όπως είδαμε θα παίζεται και την Κυριακή στις 18:40.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight