Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην "κατάψυξη" η Αχαΐα: -1 η Πάτρα... -7 τα Καλάβρυτα! Πώς θα εξελιχθεί η "Μήδεια"

Στην "κατάψυξη" η Αχαΐα: -1 η ...

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Στην… κατάψυξη έχει βάλει την Αχαΐα και την Πάτρα η Μήδεια. Η θερμοκρασία το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται υπό το μηδέν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ενώ στα Καλάβρυτα το θερμόμετρο δείχνει μέχρι και… -7.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στην Πάτρα το θερμόμετρο έχει πέσει κάτω από το μηδέν και δείχνει -1 ενώ η αίσθηση του κρύου είναι, λόγω των συνθηκών που επικρατούν, -4!

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης η θερμοκρασία θα πέσει ακόμα μια -2 ενώ μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει μέχρι και 9 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ πιο δύσκολη είναι η κατάσταση στα ορεινά καθώς στα Καλάβρυτα το κρύο είναι ακόμα πιο τσουχτερό. Το βράδυ της Τρίτης έχει πέσει στο -7 ενώ η αίσθηση του κρύου είναι στο -13. Σε αυτά τα επίπεδα να κυμανθεί όλο το βράδυ ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φτάσει μέχρι και 3 βαθμούς Κελσίου.

 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του μετεωρολόγου του MEGA, Γιάννη Καλλιάνου, το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη θα είναι δύσκολο για την Αττική, ειδικά στα ανατολικά και τα ηπειρωτικά της τμήματα.

Αναλυτικά, το απόγευμα της Τρίτης, μπορεί να σταμάτησαν για λίγο οι χιονοπτώσεις στις περισσότερες περιοχές της Αθήνας: στα βόρεια προάστια θα συνεχίσει να χιονίζει, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν εξασθενημένα φαινόμενα.

Από τις 10 – 11 το βράδυ, ειχαμε πάλι νεφώσεις από την Εύβοια και το Αιγαίο.

Αυτό οδήγησε σε υποτροπή από τα μεσάνυχτα, με νέες έντονες χιονοπτώσεις στην Εύβοια και την Αττική.

Οι νέες αυτές χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν κυρίως τα ανατολικά τμήματα της Αττικής. Στα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα.

Στα βόρεια προάστια, θα σταματήσει να χιονίζει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν να καταγράφονται.

Στο υπόλοιπο Λεκανοπέδιο τα έντονα αυτά φαινόμενα θα τελειώσουν στις 9 με 10 το πρωί.

Δεν αποκλείεται νωρίς το πρωί της Τετάρτης να υπάρξουν χιονοπτώσεις και σε νότιες περιοχές.

Γενικότερα, αύριο το πρωί θα είναι δύσκολα τα πράγματα για όσους θέλουν να πάνε στις δουλειές τους, καθώς θα υπάρχουν προβλήματα ολισθηρότητας στις περισσότερες περιοχές του νομού Αττικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις