Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρεις οι νεκροί από την κακοκαιρία – Οι δύο στην Εύβοια και ο ένας στην Κρήτη- ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις οι νεκροί από την κακοκαιρία – Οι ...

Ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του όταν από την διακοπή ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με την Ευβοϊκή Γνώμη ο δεύτερος νεκρός στην Εύβοια είναι ένας 73χρονος στην περιοχή Μουρτιάς Ελυμνίων ο οποίος υποστηριζόταν από οξυγόνο.

Ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του όταν από την διακοπή ρεύματος στο σπίτι του σταμάτησε το μηχάνημα να λειτουργεί.

Νωρίτερα έχασε την ζωή του ένας 80χρονος στο Τρούπι Μαντουδίου. Ο γιος του 80χρονου  ήταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είχε υποκείμενο σοβαρό νόσημα. Ο γιος κάλεσε στις 4 τα ξημερώματα την Πυροσβεστική για να τους πάρουν από εκεί γιατι το χωριό αποκλείστηκε και το ύψος του χιονιού ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Στο σημείο προσπάθησαν να φτάσουν για να τους απεγκλωβίσουν κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και του δήμου. Ο άνθρωπος όμως κατέληξε.

 

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένας 56χρονος κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρός στην Κρήτη έξω από το μαντρί του. Πιθανότατα ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή. Ο άντρας βρέθηκε στο Καμινάκι του Οροπεδίου.

Δυστυχώς, το ΕΚΑΒ που πριν λίγο έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε ότι ο 56χρονος είναι νεκρός, όπως μετέφεραν πηγές ενημέρωσης στο ekriti.

Η πρόσβαση του ασθενοφόρο στο σημείο ήταν εξαιρετικά δύσκολη καθώς το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα στην περιοχή φτάνοντας το 1 μέτρο και γι'αυτό το λόγο χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος και να φτάσουν οι διασώστες στο σημείο.

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις