Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:«Προσωρινή λύση οι λάμπες led στη Γεροκωστοπούλου λόγω βανδαλισμών», λέει ο υπεύθυνος Ηλεκτροφωτισμού

Πάτρα:«Προσωρινή λύση οι λάμπες led στη ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι είπε στο thebest.gr ο Θανάσης Μπόρτζαρης.

Προσωρινή λύση είναι οι λάμπες led που έχουν τοποθετηθεί στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, όπως ανέφερε στο thebest.gr μετά το χθεσινό ρεπορτάζ του, ο υπεύθυνος Ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Πατρέων, Θανάσης Μπόρτζαρης. Όπως παρατηρήσαμε η επιλογή να τοποθετηθούν στο σημείο όπου βρίσονταν οι παλιοί φανοστάτες λάμπες led, μάλλον δεν ήταν η ιδανική καθώς μοιάζουν... «ξένες».

Όπως ανέφερε ο κ. Μπόρτζαρης: «Οι σκάλες της Γεροκωστοπούλου, οι σκάλες της Αγίου Νικολάου, αλλά και άλλα σημεία της πόλης, όπως ο μόλος και το Νότιο πάρκο, έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο» κι έχουν δεχθεί πολλούς βανδαλισμούς. Για αρκετές μέρες οι σκάλες της Γεροκωστοπούλου έμειναν στο σκοτάδι, πράγμα για το οποίο έπρεπε να βρεθεί άμεσα λύση καθώς πρόκειται για ένα κεντρικό σημείο της πόλης. Έχουμε αναφέρει στις αστυνομικές αρχές τα περιστατικά, όμως θα πρέπει να υπάρξει μία συντονισμένη προσπάθεια για αστυνόμευση που θα αποτρέψει τέτοια περιστατικά».

Όπως τόνισε ο κ. Μπόρτζαρης: «Τόσο οι σκάλες της Γεροκωστοπούλου όσο και οι σκάλες της Αγίου Νικολάου εντάσσονται σε ένα γενικότερο πρόγραμμα ανάπλασης, με βάση το οποίο θα τοποθετηθούν φωτιστικά σώματα που θα έχουν σχέση με την αισθητική και την ιστορικότητα των κλιμάκων».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις