Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Ερυμάνθου: Επιχειρησιακή ετοιμότητα λόγω των δυσμενών μετεωρολογικών προγνώσεων

Δήμος Ερυμάνθου: Επιχειρησιακή ετοιμότητ...

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλες τις τοπικές Αρχές όπως Α.Τ. Χαλανδρίτσας, Πυροσβεστική, Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος

Σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα θα βρίσκεται από το Σάββατο 13/2/2021 ο Δήμος Ερυμάνθου, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για ακραία καιρικά φαινόμενα (ισχυρών καταιγίδων - χιονοπτώσεις – παγετό – θυελλώδεις ανέμους) και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και το προσωπικό του Δήμου Ερυμάνθου σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων προβλημάτων που δημιουργηθούν από την αναμενόμενη κακοκαιρία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα σημειωθούν ακραία καιρικά φαινόμενα, ο Δήμος θέτει σε 24ωρη ετοιμότητα ειδικά οχήματα αποχιονισμού.

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών (Α.Τ. Χαλανδρίτσας, Πυροσβεστική, Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος, κ.α.) προκειμένου να καθοριστεί το σχέδιο δράσης και αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων προκαλέσει στην περιοχή το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Επίσης, ο Δήμος Ερυμάνθου συνιστά στους δημότες του να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Πιο συγκεκριμένα, αν πρόκειται να μετακινηθούν κυρίως στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο πρέπει να ενημερώνονται διαρκώς για τον καιρό και την κατάσταση των δρόμων, να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τις υποδείξεις των τοπικών Αρχών και να φέρουν στα οχήματά τους τον απαιτούμενο εξοπλισμό, όπως αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις