Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία για σκηνοθέτη: «Έλαμψαν τα μάτια του όταν του είπα ότι πίνω ακόμα γάλα»

Καταγγελία για σκηνοθέτη: «Έλαμψαν τα μά...

Τι ανέφερε 35χρονος, σήμερα, άνδρας

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ενός 35χρονου άνδρα, ο οποίος, μιλώντας αποκλειστικά στο OPEN TV, καταγγέλλει ότι παρενοχλήθηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη όταν ήταν μόλις 14 ετών. Πρόκειται για ακόμα ένα περιστατικό που έρχεται να προστεθεί στο κύμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου που τις τελευταίες εβδομάδες έχουν προκαλέσει σάλο.    Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο 35χρονος σήμερα άνδρας στο OPEN TV, μιλώντας στον Γιάννη Ρήγο, όταν ήταν μόλις 14 ετών γνώρισε έξω από έναν κινηματογράφο στην πλατεία Αμερικής τον σκηνοθέτη και ηθοποιό, ο οποίος ήταν ήδη γνωστό όνομα. «Αρχισε να μου πιάνει τη μέση και να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Εγώ τον έσπρωξα και του είπα "τι κάνεις εκεί;"», σημειώνει ο άνδρας.

Λίγο αργότερα ο σκηνοθέτης, όπως ισχυρίζεται ο 35χρονος, τον κάλεσε στο σπίτι του για να πιουν ουίσκι. «Μου είπε, “για να μην τα λέμε εδώ πέρα, δεν πάμε στο σπίτι μου να πιούμε ένα ουίσκι και να κάνουμε και ένα τσιγάρο”; Εγώ του είπα ότι “είμαι μόνο 14 ετών, ουίσκι όχι μόνο δεν πίνω αλλά δεν ξέρω καν τι είναι. Εγώ κάθε πρωί πίνω γάλα όταν πηγαίνω στο σχολείο”». Οπως αναφέρει ο 35χρονος σήμερα: «Οταν του είπα αυτό το πράγμα τα μάτια του έλαμψαν, γιατί εγώ ακόμα πήγαινα σχολεία και έπινα γάλα». Ο ίδιος ο 14χρονος τότε Χρήστος αρνήθηκε την πρόταση και έφυγε. Ωστόσο, εκείνη δεν ήταν η τελευταία φορά που συνάντησε τον γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη.

Οπως καταγγέλλει ο 35χρονος πλέον Χρήστος, πέντε χρόνια αργότερα πήγε σε μία δραματική σχολή για να ρωτήσει τι χρειάζεται προκειμένου να δώσει εξετάσεις και να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο, έπεσε για δεύτερη φορά πάνω στον ίδιο άνθρωπο. «Πήγα το χαρτί και τον αποχαιρέτησα για να φύγω. Εκείνος με σταμάτησε και μου ζήτησε να πάω σπίτι του για να δούμε πώς θα μπορούσα να μπω χωρίς εξετάσεις. Εκεί τα έχασα περισσότερο από ποτέ και μου διέκοψε το όνειρο να γίνω ηθοποιός».

Σε ερώτηση αν θα πάει να μιλήσει σε κάποιο αρμόδιο δικαστικό όργανο εάν του ζητηθεί, ο 35χρονος απάντησε: «Ξεκάθαρα θα το έκανα και για αυτό είμαι και εδώ. Μάλιστα τόνισε ότι ήδη έχει στείλει ένα e-mail στο σωματείο των ηθοποιών με το οποίο καταγγέλλει ονομαστικά το άτομο αυτό».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις