Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Νέα μέθοδος εγγυάται άνεση στη χρήση των αγγλικών μέσα σε μόλις 3 μήνες

Νέα μέθοδος εγγυάται άνεση στη χρήση των...

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Η ταχεία και απλή μέθοδος αυτόματης εγκεφαλικής κωδικοποίησης της γλώσσας δίνει θεαματικά αποτελέσματα. Ακόμα και όσοι εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια απώλειας μνήμης πέτυχαν απίστευτα αποτελέσματα. Έφτασαν στο προχωρημένο επίπεδο γνώσης των αγγλικών μετά από μόλις 3 μήνες χρήσης της μεθόδου. Είναι η πρώτη τόσο επαναστατική λύση!

Χάρη στην αναπτυχθείσα, από ένα Νευρογλωσσικό Εργαστήριο στη Βοστώνη, της μεθόδου αυτόματης εγκεφαλικής κωδικοποίησης της αγγλικής γλώσσας, κυριολεκτικά «απορροφάτε» τη γλώσσα μέσα σε μόλις 3 μήνες. Έτσι θα μπορέσετε:

-Να κερδίζετε 3 έως 10 φορές περισσότερα χρήματα - η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας θα αυξήσει τις ευκαιρίες σας για προαγωγή ή την εύρεση πιο ικανοποιητικής δουλειάς.

-Να αισθάνεστε ασφαλείς στο εξωτερικό – η παραγγελία σε ένα εστιατόριο, το κλείσιμο ενός δωματίου ή η αναζήτηση πληροφοριών σε μια άγνωστη πόλη θα πάψει να αποτελεί πρόβλημα.

-Δεν θα ξανανιώσετε ποτέ ντροπή που δεν ξέρετε αγγλικά - θα καταπλήξετε τους συνομιλητές σας με τα τέλεια αγγλικά σας, χωρίς ίχνος ξενικής προφοράς. Τώρα εσείς θα ξεκινάτε την συνομιλία.

Ο εγκέφαλός σας θα «ρουφήξει» τα αγγλικά σαν σφουγγάρι

Ίσως πιστεύετε ότι για να μιλάτε αγγλικά άπταιστα θα πρέπει να κάνετε επί μήνες φροντιστήριο. Να θυμάστε εκατοντάδες λέξεις ή να περνάτε ώρες μελετώντας γραμματική, την οποία και πάλι θα ξεχνάτε. Ενώ στο τέλος θα σας περιμένουν τα ειρωνικά σχόλια του δασκάλου, ο οποίος συνεχώς σας διορθώνει την προφορά ή σας επιπλήττει για τη χρήση λάθος λέξεων.

Ε, λοιπόν, πλανάστε. Χάρη στη νέα μέθοδο αρχίζετε να μιλάτε Αγγλικά σε 3 μήνες - ουσιαστικά χωρίς κανένα κόπο.

·       ΧΩΡΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

·       ΔΙΧΩΣ ΚΟΠΟ

·       ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ

12.000 νέες λέξεις σε 3 μήνες!

Πώς είναι αυτό δυνατόν? Νεώτερες έρευνες δείχνουν ότι παρά το τεράστιο δυναμικό του εγκεφάλου, χρησιμοποιούμε μόνο το 10% των ικανοτήτων μας. Με τη νέα μέθοδο αυτόματης κωδικοποίησης της γλώσσας, ενεργοποιείται το 90% της εγκεφαλικής ικανότητας, έτσι:

·       Σε 2 εβδομάδες θα μάθετε ήδη 4-6 χιλιάδες νέες αγγλικές λέξεις – αυτό θα σας επιτρέψει να επικοινωνείτε στα αγγλικά σε ένα βασικό επίπεδο·

·       Μετά από 6 εβδομάδες θα έχουν κωδικοποιηθεί στον εγκέφαλό σας ολόκληρες φράσεις - έτσι θα μπορείτε άνετα να παραγγείλετε καφέ σε ένα εστιατόριο στο εξωτερικό, να ζητήσετε οδηγίες και να τα βγάλετε πέρα σε απροσδόκητες καταστάσεις·

3 μήνες αργότερα θα αφομοιώσετε 8-12 χιλιάδες νέες αγγλικές λέξεις - και θα δημιουργείτε προτάσεις με την ίδια ευκολία όπως και στα Ελληνικά.

Αρκεί να κάνετε ένα απλούστατο πράγμα…

Οι δημιουργοί της μεθόδου αυτόματης εγκεφαλικής κωδικοποίησης των αγγλικών θέλησαν να είναι αυτή εύχρηστη για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Γι’ αυτό και την έφτιαξαν με τη μορφή ειδικών ηχογραφήσεων, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε στο σπίτι, στον περίπατο ή οπουδήποτε αλλού. Αρκεί να βάλετε τον δίσκο στον υπολογιστή σας, σε ένα cd player ή μια φορητή συσκευή και να αρχίσετε την εκμάθηση νέων λέξεων, προτάσεων και ολόκληρων φράσεων. Με κάθε σετ λαμβάνετε και έναν Προσωπικό Γλωσσικό Βοηθό σε μορφή βιβλίου.

Αυτοί έχουν ήδη χρησιμοποιήσει τη μέθοδο αυτόματης κωδικοποίησης της αγγλικής γλώσσας και μιλούν σαν βέροι Άγγλοι

− Πριν κάποια χρόνια, ο γιος μου μετακόμισε στην Αγγλία και έκανε εκεί οικογένεια. Έμεινα εδώ μόνη μου. Τον είχα πεθυμήσει τρομερά. Όταν γεννήθηκε η εγγονή μου χάρηκα αφάνταστα, αλλά όλα έγιναν περίπλοκα όταν άρχισε να μιλά. Γιατί πώς επικοινωνούμε με ένα παιδί όταν δεν ξέρει τη γλώσσα; Ξεκίνησα μαθήματα Αγγλικών, αλλά η πρόοδος ήταν μικρή. Το μυαλό δεν δουλεύει πια όπως παλιά. Ξόδεψα πολλά λεφτά και τα παράτησα ένα μήνα μετά. Ευτυχώς, βρήκα αυτήν τη μέθοδο. Τι άνεση! Δεν χρειάζεται να βγαίνεις από το σπίτι ή να κουράζεσαι ενώ τα Αγγλικά μπαίνουν στο μυαλό από μόνα τους. Άκουγα τις ηχογραφήσεις όποτε είχα όρεξη, ακόμα και όταν μαγείρευα. Και 3 μήνες μετά, παίζω τα αγγλικά στο μικρό μου δαχτυλάκι. Τώρα ταξιδεύω άφοβα στην Αγγλία και η εγγονή μου λατρεύει να περνάμε χρόνο μαζί. Πηγαίνουμε βόλτες, στις κούνιες, ακόμη και στους Εγγλέζους γειτόνους μας

Ευαγγελία Γρηγορίου, 57 ετών, έμαθε αγγλικά σε 3 μήνες

 

− Είμαι συνταξιούχος και επιτέλους έχω χρόνο για τα χόμπι μου. Πάντα με γοήτευε η ιστορία, αλλά η καλύτερη βιβλιογραφία είναι στα Αγγλικά. Ονειρευόμουν να κάνω ταξίδια, αλλά είναι δύσκολο για κάποιον να ταξιδέψει έξω εφόσον δεν γνωρίζει τη γλώσσα. Η κόρη μου μου είπε να μην ανησυχώ γιατί υπάρχει η μέθοδος αυτόματης κωδικοποίησης γλωσσών. Και η ίδια τελειοποίησε τα αγγλικά της με αυτή τη μέθοδο. Τώρα εργάζεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, όπου συνεννοείται άνετα με τους ξένους επισκέπτες. Οπότε είπα να το δοκιμάσω. 3 μήνες αργότερα διαβάζω βιβλία στα Αγγλικά ενώ έχω ήδη κάνει και ένα ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία. Καταπληκτικό!

Μάριος Παυλίδης, 71 ετών, έμαθε αγγλικά σε 3 μήνες

 

Πως θα χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο αυτόματης κωδικοποίησης της αγγλικής γλώσσας;

Για να το κάνετε, αρκεί να κλικάρετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Παραλάβετε τη μέθοδο και μάθετε αγγλικά σε 3 μήνες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά