Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο μητροπολιτικός ρόλος του μικροβιολογικού εργαστηρίου Βόρειου Τομέα Πατρών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο μητροπολιτικός ρόλος του μικροβιολογικ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Υψηλό επίπεδο στο προσωπικό και δυνατότητα διενέργειας μεγάλου αριθμού εξετάσεων

Τρεις περιφέρειες σηκώνει στην πλάτη του το μικροβιολογικό εργαστήριο του κέντρου Υγείας Βόρειου τομέα Πατρών. Η κατάρτιση του προσωπικού σε συνδυασμό με τα σύγχρονα ιατροτεχνολογικά εργαλεία, καθιστούν το τμήμα εξετάσεων αίματος και όχι μόνο του συγκεκριμένου τμήματος, καίριας σήμασίας για την πρόληψη και παρακολούθηση πλήθους νοσημάτων. Η δουλειά που γίνεται στο μικροβιολογικό τμήμα του κέντρου υγείας βορείου τομέα Πατρών δεν είναι ευρέως γνωστή, ωστόσο είναι υψηλού επιπέδου, ενώ χρησιμοποιείται αξιόπιστος και ικανός στη διαχείριση μεγάλη γκάμας τέστ, ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός.

Από τα βασικά τμήματα του Κέντρου Υγείας είναι το Μικροβιολογικό το οποίο διενεργεί εξετάσεις στα δείγματα που στέλνονται από την ευρύτερη περιφέρεια των νησιών του Ιονίου, την Καλαμάτα το Ναύπλιο, το Αργος, την Κόρινθο το Αγρίνιο και άλλες πόλεις της περιφέρειας. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα και διενεργεί όλο το φάσμα των εξετάσεων.

Σύμφωνα με τη βιοπαθολόγο, επικεφαλής του τμήματος Ευδοκία Σταυριανού, στο συγκεκριμένο εργαστήριο διενεργούνται ημερησίως έως και 500 εξετάσεις. Ολο το δυναμικό του μικροβιολογικού εργαστηρίου του κέντρου υγείας Βόρειου τομέα είναι εξειδικευμένο ενώ γίνεται προσπάθεια να καλύπτεται καθημερινά το δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός εξετάσεων.

Ο ρόλος του μικροβιολογικού εργαστηρίου του Κ.Υ. Βορείου Τομέα Πατρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις