Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγγελος Τσιγκρής: “Η ανακαίνιση των φυλακών Αγίου Στεφάνου γίνεται άμεσα πράξη...” (ΦΩΤΟ)

Άγγελος Τσιγκρής: “Η ανακαίνιση των φυλα...

Έχει καταθέσει ερώτηση

Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής επισκέφτηκε το κατάστημα κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών και συναντήθηκε με τον Διευθυντή, τον αρχιφύλακα, τον πρόεδρο των σωφρονιστικών υπαλλήλων, την εξωτερική φρουρά και το προσωπικό. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Τσιγκρή, "ο Αχαιός βουλευτής ενημερώθηκε για τις ανάγκες του καταστήματος κράτησης του νομού μας σε ιατρικό προσωπικό, τα υγειονομικά μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το ζήτημα της μετακίνησης του προσωπικού και τα έργα αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του Καταστήματος ύψους 2 εκατομμυρίων που θα αρχίσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. 

Να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Τσιγκρής στις 19.8.2020 είχε καταθέσει ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (αριθμός πρωτοκόλλου: 8874/2020) με την οποία ζητούσα την αναβάθμιση των υποδομών του καταστήματος κράτησης Αγίου Στεφάνου και την άμεση ολοκλήρωση των έργων που δεν έχουν ολοκληρωθεί".

 Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις