Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Και ο Γώγος στην έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση των κρουσμάτων- Η ατάκα του στο τηλέφωνο

Και ο Γώγος στην έκτακτη σύσκεψη για την...

Βρίσκεται σε εξέλιξη η σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα η έκτακτη σύσκεψη μετά τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού καθώς χθες στην Αχαΐα ανακοινώθηκαν 37 νέα.  Τα 37 νέα κρούσματα που εντοπίστηκαν χθες στην Αχαΐα αποτελούν ένα από τα πιο αρνητικά ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας στην περιοχή. Στη σύσκεψη συμμετέχει και ο Λοιμωξιολόγος - Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της  Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Χαράλαμπος Γώγος ο οποίος είπε ότι η "Πάτρα έχει πρόβλημα" μιλώντας στο τηλέφωνο πριν την είσοδό του στη σύσκεψη.

Η ένταση των αστυνομικών μέτρων φαίνεται πως θα είναι στα βασικά "όπλα" για την αποτροπή περαιτέρω διάδοσης του κορωνοϊού.

Στην έκτακτη σύσκεψη που συγκλήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, στην συμμετέχουν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχαλόπουλος, η κ. Σεϊντή από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ο κ. Παπασημακόπουλος από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης, από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας οι κκ Πλώτα και Συμεωνίδου και η κ. Καραμπελιά από την Ανεξάρτητη Αρχή Διαφθοράς, η οποία θα συμμετέχει μέσω skype.

Eπίσης μέσω skype καθώς θα βρίσκεται εκτός Πατρών, θα συμμετέχει και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης.

Αυστηροποιήθηκαν ήδη οι έλεγχοι από την αστυνομία
Από χθες το απόγευμα οι έλεγχοι από τους αστυνομικούς στο κέντρο της Πάτρας έγιναν ακόμη πιο έντονοι. Αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου ζητώντας από τους πολίτες βεβαιώσεις μετακίνησης και επιβάλλοντας πρόστιμα σε όσους δεν φορούσαν μάσκα.

 Παράλληλα συνεχείς ήταν οι περιπολίες έξω από καταστήματα με take away καφέ, στην πλατεία Γεωργίου, την Γεροκωστοπούλου και αλλού.
«Κάνω έκκληση σε κάθε πολίτη, στην συνείδηση κάθε πολίτη της Αχαΐας… Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι επιβάλλεται να εφαρμόσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας. Αλλιώς κινδυνεύουμε με πισωγύρισμα το οποίο θα έχει δραματικές συνέπειες τόσο στη δημόσια υγεία όσο και στην τοπική οικονομία» λέει στο thebest.gr ο κ. Μπονάνος.

Τα 37 σημερινά κρούσματα στο νομό, είναι ένα από τα χειρότερα αρνητικά ρεκόρ της Αχαΐας στο διάστημα της πανδημίας. 
«Είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση πλέον. Πρέπει πάση θυσία να αναστείλουμε αυτά τα δεδομένα» λέει ο κ. Μπονάνος ο οποίος εστιάζει και στην απίστευτη κίνηση που παρατηρείται στο κέντρο της Πάτρας σχεδόν σε καθημερινή βάση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχουμε αύξηση και αυστηροποίηση των ελέγχων.

 




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις