Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναγερμός από τα 37 κρούσματα στην Αχαΐα- "Κρίσιμη η κατάσταση"

Συναγερμός από τα 37 κρούσματα στην Αχαΐ...

Αναμένεται ένταση των ελέγχων

Η αύξηση των κρουσμάτων στην Αχαΐα χτυπάει καμπανάκι στις αρμόδιες αρχές ενώ η ανησυχία για το ενδεχόμενο ακόμη μεγαλύτερης διασποράς του ιού, πολλώ δε μάλλον διασποράς του μεταλλαγμένου στελέχους του στο νομό, χτυπάει κόκκινο. Αύριο το πρωί στις 11 πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο συζήτησης την αύξηση των κρουσμάτων, για την οποία απο χθές είχε εκφράσει την ανησυχία του ο Υπουργός Υγείας, προϊδεάζοντάς μας για τις εξελίξεις.

Όπως λέει στο thebest.gr ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος που συγκαλεί τη σύσκεψη, σε αυτή θα συμμετέχουν ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχαλόπουλος, η κ. Σεϊντή από το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας ο κ. Παπασημακόπουλος από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης, από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας οι κκ Πλώτα και Συμεωνίδου και η κ. Καραμπελιά από την Ανεξάρτητη Αρχή Διαφθοράς, η οποία θα συμμετέχει μέσω skype.

Eπίσης μέσω skype καθώς θα βρίσκεται εκτός Πατρών, θα συμμετέχει και ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης.

«Κάνω έκκληση σε κάθε πολίτη, στην συνείδηση κάθε πολίτη της Αχαΐας… Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι επιβάλλεται να εφαρμόσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας. Αλλιώς κινδυνεύουμε με πισωγύρισμα το οποίο θα έχει δραματικές συνέπειες τόσο στη δημόσια υγεία όσο και στην τοπική οικονομία» λέει στο thebest.gr ο κ. Μπονάνος.

Τα 37 σημερινά κρούσματα στο νομό, είναι ένα από τα χειρότερα αρνητικά ρεκόρ της Αχαΐας στο διάστημα της πανδημίας. Και τυχαίνει να συμπίπτει με την περίοδο της.. εισόδου στη χώρα μας του μεταλλαγμένου ιού.

«Είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση πλέον. Πρέπει πάση θυσία να αναστείλουμε αυτά τα δεδομένα» λέει ο κ. Μπονάνος ο οποίος εστιάζει και στην απίστευτη κίνηση που παρατηρείται στο κέντρο της Πάτρας σχεδόν σε καθημερινή βάση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχουμε αύξηση και αυστηροποίηση των ελέγχων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις