Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Ακράτας ο Αντιπεριφερειάρχης Θ.Βασιλόπουλος

Στο Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Ακράτας ο...

Έλαβε ενημέρωση από την Προϊσταμένη του Τμήματος Μαρία Παπαμιχαλοπούλου για την λειτουργία του γραφείου και τα ζητήματα της περιοχής

Στην συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των αγροτοκτηνοτρόφων της περιοχής με το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας Ακράτας αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος κατά την επίσκεψή του στην υπηρεσία.

Μετά την ενημέρωση που είχε ο κ Βασιλόπουλος από την Προϊσταμένη του Τμήματος Μαρία Παπαμιχαλοπούλου για την λειτουργία του γραφείου και τα ζητήματα της περιοχής που αφορούν τον αγροτικό κόσμο ανέφερε: «Βρεθήκαμε σε ένα από τα πιο σημαντικά τμήματα της Διεύθυνσής μας. Γίνεται σπουδαία δουλειά από την προϊσταμένη και τα υπηρεσιακά μας στελέχη. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας σε σημεία που βρίσκονται μακριά από την κεντρική διοίκηση ώστε να απαντάμε στα λειτουργικά τους ζητήματα και στα προβλήματα των αγροτών μας».

Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης με την ευκαιρία της παρουσίας του στην περιοχή ενημερώθηκε για τα αρδευτικά προβλήματα από τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Καλαμιάς και τ. πρόεδρο της κοινότητας Γιάννη Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις