Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μα είναι αυτή η Ντέμι Μουρ; Σάλος με τη Fendi παριζιάνικη πασαρέλα της

Μα είναι αυτή η Ντέμι Μουρ; Σάλος με τη ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H αμερικανίδα star θύμισε τον… Joker προκαλώντας διάφορα δημοσιεύματα και διαδικτυακά σχόλια. Μαζί της περπάτησαν Κέιτ Μος, Κρίστι Τέρλιγκτον κ.α.

Τη νέα εποχή του διάσημου ιταλικού οίκου Fendi με την υπογραφή του Kim Jones- διαδόχου των Karl Lagerfeld και Silvia Venturini Fendi στην καλλιτεχνική διεύθυνση- αναμενόταν να σηματοδοτήσει η πρώτη του couture collection με τη συμμετοχή ένδοξων κυριών της πασαρέλας. Όμως τελικά η αειθαλής χολιγουντιανή star Ντέμι Μουρ, που «άνοιξε» το show επισκίασε τις υψηλές προσδοκίες. Mε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, καθώς ειδικά το κάτω μέρος του προσώπου της θύμιζε «Joker», ξεσήκωσε πολλά σχόλια στα διεθνή media αλλά και από χρήστες του διαδικτύου. Κάποιοι αναρωτήθηκαν «αν το παράκανε με το contouring» και άλλοι έγραψαν ευθαρσώς για την αγνώριστη όψη της, με τα έντονα μήλα και τις «γωνίες» που κατέληγαν σε ένα αλλιώτικο στόμα.  Η Daily Mail ανέφερε πως προκάλεσε σοκ στα social media. Hταν μια άλλη γυναίκα από εκείνη που γνωρίσαμε στις πασίγνωστες ταινίες. Μια ζωντανή «ρεκλάμα» γιατί να αποφεύγει κανείς τις πλαστικές επεμβάσεις… (Οι αντιδράσεις είναι το γεγονός, εννοείται βέβαια πως κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να έχει όποια εικόνα θέλει).

H 58χρονη ηθοποιός παρέλασε με ένα θηλυπρεπές μαύρο σμόκιν, με έξω τους ώμους, και γενικότερα βικτωριανό πατρόν στο σακάκι. Ηταν ενδεικτικό κομμάτι μιας συλλογής εμπνευσμένης από το μυθιστόρημα «Ορλάντο» της Βιρτζίνια Γουλφ και ενός αισθητικού ταξιδιού από το Σάσεξ στη Ρώμη. Μαζί της παρέλασαν οι παλιές ντίβες του μόντελινγκ Κρίστι Τέρλιγκτον, Ναόμι Κάμπελ, Κέιτ Μος αλλά και νεώτερες όπως οι Κάρα Ντελεβίν, Μπέλα Χαντίντ και Λότι Μος. Στο catwalk και η καταξιωμένη jewelry designer Delfina Delettrez, γόνος της φαμίλιας Fendi.

H επίδειξη φιλοξενήθηκε στο Palais Brongniart στο Παρίσι στο πλαίσιο της couture week για τη φετινή σαιζόν άνοιξη καλοκαίρι, όπου είχε στηθεί ένας υπερβατικός γυάλινος λαβύρινθος. Είδαμε για πρώτη φορά και άνδρες μοντέλα με γυναικεία ρούχα, καθώς ο Kim Jones ήθελε να επισημάνει πως έχει καθιερωθεί μέσα από το menswear. Eμείς πάντως ξεχωρίσαμε τα κοστούμια με flower prints και ενσωματωμένες κάπες, τις ευγενικές μεταλιζέ αποχρώσεις και τα statement εξτρεμιστικά κοσμήματα.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View