Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

H μεταμόρφωση της Kristen Stewart σε πριγκίπισσα Diana!

H μεταμόρφωση της Kristen Stewart σε πρι...

Η πρώτη της εικόνα εντυπωσιάζει

Την πρώτη εικόνα της Kristen Stewart μεταμορφωμένη σε πριγκίπισσά Diana είδαμε στο twitter. Η ηθοποιός θα υποδυθεί την αγαπημένη πριγκίπισσα στη νέα ταινία του Pablo Larraín, Spencer. Η ταινία αναμένεται να σηματοδοτήσει την 25η επέτειο από τον θάνατο της αγαπημένης «πριγκίπισσας του Λαού».

Τον Ιούνιο του 2020, έγινε γνωστό ότι η Kristen Stewart θα έπαιζε την πριγκίπισσα Diana σε μια νέα βιογραφική ταινία με όνομα Spencer και τώρα έχουμε την πρώτη εμφάνιση...

Η Neon Films κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της Stewart ως Lady Diana στο Twitter και το αποτέλεσμα σίγουρα δεν απογοητεύει.

Ντυμένη με κόκκινο σακάκι και ξανθιά περούκα, η Kristen Stewart ενσαρκώνει περίφημα τη Λαίδη Diana σε αυτό το στιγμιότυπο. Με τίτλο το πατρικό της όνομα, η ταινία Spencer θα ακολουθήσει τη Diana κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου των διακοπών της στο κτήμα Sandringham της Βασιλικής Οικογένειας, όταν αποφασίζει να τερματίσει το γάμο της με τον Πρίγκιπα Charles.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο, καθώς το 2022.

Η Stewart δήλωσε πως η ταινία είναι μια «βουτιά μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Diana σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο στη ζωή της». Όπως συμπλήρωσε η διάσημη ηθοποιός: «Είναι μια φυσική δήλωση του αθροίσματος των μερών της, η οποία ξεκινά με το όνομα της. Spencer. Είναι μια σκληρή προσπάθεια για να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Diana προσπαθεί να κρατήσει τι σημαίνει το όνομα γι' αυτήν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture