Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: κατέρρευσε υδραυλικός του Δήμου έξω από σχολείο

Πάτρα: κατέρρευσε υδραυλικός του Δήμου έ...

Στην Οβρυά

Υδραυλικός του ∆ήµου Πατρέων που είχε µεταβεί για εργασίες στο 2ο ∆ηµοτικό Σχολείο Οβρυάς κατέρρευσε στην πύλη του σχολικού συγκροτήµατος προκαλώντας αναστάτωση.

Για καλή του τύχη από το σηµείο περνούσε τυχαία ζευγάρι διασωστών του ΕΚΑΒ Πάτρας, οι οποίοι αν και βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας µε υψηλό αίσθηµα ευσυνειδησίας προσέτρεξαν και προσέφεραν στον άνδρα άµεσα τις πρώτες βοή θειες, µέχρις ότου φθάσει στο σηµείο το ασθενοφόρο µε τους διασώστες, οι οποίοι µε τη χρήση αυτόµατου απινιδωτή του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ακολούθησε και η κινητή µονάδα του ΕΚΑΒ επανδρωµένη µε γιατρό και διασώστες, διακοµίζοντάς τον στο Νοσοκοµείο.

Σύµφωνα µε πληροφορίες ο άνδρας που είναι µόνιµος εργαζόµενος στο Τµήµα Αυτεπιστασίας του ∆ήµου Πατρέων υπέστη οξύ έµφραγµα του µυοκαρδίου και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, µεταφέρθηκε στο Νοσοκοµείο όπου και νοσηλεύεται. Με την οικογένεια του εργαζόµενου επικοινώνησε άµεσα ο αντιδήµαρχος Παιδείας, Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος ενηµερώθηκε πως ο άνδρας φαίνεται να έχει διαφύγει σε πρώτη φάση τον κίνδυνο. Ωστόσο η άµεση επέµβαση των διασωστών υπήρξε καταλυτικής σηµασίας για την ζωή του.

Πηγή: Εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις