Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από την πλατεία Ζαβλανίου ξεκίνησε ο καυγάς που οδήγησε στο έγκλημα- Το χρονικό της συμπλοκής

Πάτρα: Από την πλατεία Ζαβλανίου ξεκίνησ...

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Πατρών, συνελήφθη ο φερόμενος ως συνεργός του φερόμενου δράστη

Επί ποδός είναι η αστυνομία για το φονικό επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Πάτρα στον κόμβο Κουρτέση. Όπως έχει ήδη γράψει το thebest.gr υπέκυψε στα τραύματά του ο 27χρονος  Μάριος Μετάι ο οποίος δέχθηκε επίθεση με πιστόλι, χθες το βράδυ, έπειτα από συμπλοκή, στην περιοχή του κόμβου Κουρτέση, στην Πάτρα, ενώ οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει ένα άτομο 31 ετών που φέρεται ως συνεργός του φερόμενου δράστη, ο οποίος αναζητείται. Όσον αφορά στα κίνητρα της επίθεσης, η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών μεταξύ των εμπλεκόμενων.

Σύμφωνα με την αστυνομία,πηγές της οποίας επικαλείται το  ΑΠΕ- ΜΠΕ  το χρονικό της συμπλοκής ξεκίνησε σε πλατεία της περιοχής του Ζαβλανίου, όταν ο δράστης, με τον φερόμενο ως συνεργό του, πέρασαν με αυτοκίνητο μπροστά από παρέα τεσσάρων ατόμων. Τότε οι τέσσερις άρχισαν να καταδιώκουν με αυτοκίνητο και δίκυκλο το όχημα με τους δύο επιβαίνοντες και έπειτα από λίγη ώρα το ακινητοποίησαν στην περιοχή του κόμβου Κουρτέση. Αμέσως μετά, ο ένας από τους επιβαίνοντες στο καταδιωκόμενο αυτοκίνητο πυροβόλησε εναντίον ενός ατόμου από την παρέα των τεσσάρων, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Πατρών, συνελήφθη ο φερόμενος ως συνεργός του φερόμενου δράστη. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη.

Εν τω μεταξύ, όπως προέκυψε από την έρευνα, στον τόπο που σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί βρέθηκαν δύο κάλυκες από πιστόλι των 9 mm.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr χθες σημειώθηκαν αντίποινα και προκλήθηκαν φθορές σε καφενείο όπου σύχναζε η ομάδα των νεαρών που φέρονται να επιτέθηκαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις