Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Οι δυσκολίες για να αποκτήσουν παιδί, «κάναμε πολλές προσπάθειες»

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Οι δυσκολίες για ν...

Για τις δυσκολίες που έζησαν με την Χριστίνα Μπόμπα για να μείνει έγκυος μίλησε στον ΑΝΤ1, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Το πρωί της Δευτέρας (25/1), ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε καλεσμένος στη δεύτερη πρεμιέρα για φέτος του «Πρωινού» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τη σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, μέχρι να μείνει έγκυος, ενώ ανακοίνωσε ότι θα είναι ο παρουσιαστής στη «Φάρμα».

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά. Σε αριθμό δε θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα. Πέρασε καιρός. Ξέρω για όλα τα ζευγάρια πως είναι δύσκολο, αλλά ήρθε και μετά τα ξεχνάς όλα. Αυτό πέφτει κυρίως πάνω στη γυναίκα. Η γυναίκα είναι αυτή που κάθε μήνα κάνει το τεστ. Το κάνει προσωπικό, το κάνει δικό της. Ο άντρας απλά είναι δίπλα και περιμένει. Λάθος της να το προσωποποιεί.

Δεν είναι μπαμ και κάτω. Και όλα καλά να είναι, υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας. Δε ζήσαμε κάποιο δράμα. Δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδάκι, όπως χιλιάδες κόσμος. Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι ότι και αν δυσκολεύονται να κάνουν παιδί, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα το λύσουν οι γιατροί και αν δεν υπάρχει, κάποια στιγμή θα έρθει. Και όταν θα έρθει θα είναι σα να μη πέρασε μια μέρα. Όταν το μάθαμε πιάσαμε τα ζουμιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight