Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η κόρη της Μαντόνα έφτιαξε Instagram και μοιράζει ειρωνικά σχόλια

Η κόρη της Μαντόνα έφτιαξε Instagram και...

«Θα τραγουδήσω στην κηδεία σου» Έκανε για πρώτη φορά λογαριασμό και τον εγκαινίασε με μια σέξι φωτογραφία της αλλά δεν ακολουθεί κανέναν

Η 24χρονη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, έγινε την Παρασκευή επισήμως μέλος του Instagram και ήδη μετρά πάνω από 46.000 followers. Ωστόσο, δεν χρησιμοποίησε για avatar κάποια δική της φωτογραφία, αλλά εκείνη της Μισέλ Βισάζ από το RuPaul's Drag Race, η οποία είναι φανατική θαυμάστρια της Μαντόνα. 

Προς το παρόν, η Λούρδη δεν ακολουθεί κανέναν, ούτε καν την διάσημη τραγουδίστρια μητέρα της, αλλά ήδη έχει μπει στη διαδικασία να απαντά στα σχόλια των φανς της και μάλιστα με αρκετά δηκτικό τρόπο. Συγκεκριμένα, όταν κάποιος χρήστης τής έγραψε πως περιμένουν το «ντεμπούτο της στο τραγούδι», η 24χρονη απάντησε: «Θα τραγουδήσω στην κηδεία σου». Κάποιος άλλος σχολίασε, «Όχι κι εσύ thirst trapping [σ.σ. τύπος ανάρτησης στα social media που προορίζεται να δελεάσει σεξουαλικά]... τι θα σκεφτεί η μαμά σου», η Λούρδη απάντησε: «Ξέρει η μαμά σου ότι δεν πλένεις τον κ@@ο σου;». 

Η Λούρδη έκανε και δεύτερη δημοσίευση λίγο αργότερα, κοινοποιώντας την καμπάνια για τη συνεργασία των Stella McCartney και Adidas σε σκηνοθεσία Anna Pollack. 

Τον περασμένο Νοέμβριο, ανήμερα της Γιορτής των Ευχαριστιών, η Μαντόνα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με την Λούρδη και τα υπόλοιπα παιδιά της- Rocco Ritchie, 20, David Banda, 15, Chifundo «Mercy» James, 14, και τις δίδυμες Stella και Estere, 8. Τον επόμενο μήνα, η διάσημη τραγουδίστρια τίμησε τα παιδιά της κάνοντας το πρώτο της τατουάζ. Το σχέδιο στον καρπό της Μαντόνα γράφει «LRDMSE», τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών της. 

Πηγή:lifo

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight