Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ερωτηματικά για το θάνατο της 44χρονης από κορωνοϊό στον «Άγιο Ανδρέα»

Πάτρα: Ερωτηματικά για το θάνατο της 44χ...

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η άτυχη γυναίκα έπασχε από χρόνια λεμφογενή λευχαιμία

Ερωτηματικά και μάλιστα πολλά προκαλεί ο θάνατος της 44χρονης Πατρινής από κορωνοϊό στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η άτυχη γυναίκα έπασχε από χρόνια λεμφογενή λευχαιμία. Πριν από 21 ημέρες νοσηλεύτηκε στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου με πολύ υψηλά λευκά αιμοσφαίρια και πολύ χαμηλό αιματοκρίτη.

Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα το ανοσοποιητικό της οποίας ήταν «αφοπλισμένο» εξαιτίας της πάθησής της νοσηλευόταν σε θάλαμο με άλλα τρία άτομα όπου μπαινόβγαιναν και οι συνοδοί τους. Εκεί κόλλησε τον κορωνοϊό o οποίος και τη σκότωσε με μεγάλη ευκολία εξαιτίας της ασθένειάς της.

«Είναι δυνατόν να βάζεις έναν άνθρωπο με μηδέν ανοσοποιητικό στο ίδιο δωμάτιο με άλλους τρεις και με τους συνοδούς τους σε εποχή κορωνοΪού;» ρωτάνε άτομα του στενού περιβάλλοντός της τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από το θάνατό της καθώς όπως λένε η κατάστασή της υγείας της αντιμετωπιζόταν με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και αν δεν κολλούσε κορωνοϊό θα επέστρεφε στο σπίτι της και στο παιδί της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις