Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπακτίας εν όψει της επερχόμενης κακοκαιρίας

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Ναυπακτίας εν όψει...

Υπό τον Δήμαρχο

Σύσκεψη υπό τον Δήμαρχο κ.Βασίλη Γκίζα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021, στο Δημαρχείο Ναυπακτίας για το βέλτιστο συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων εν όψει της επερχόμενης κακοκαιρίας. Σε αυτή συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ.Θωμάς Κοτρωνιάς, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Πλατάνου και Πυλήνης κ.κ.Θανάσης Κούκουνας και Ηρακλής Μουχτούρης αντίστοιχα, ο Διοικητής κ.Κωνσταντίνος Μπέκος και ο Υποδιοικητής κ.Θανάσης Χριστοβασίλης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου κ.Παναγιώτης Κυρίτσης και εκ μέρους του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου η κ.Αμαλία Αναστασίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος κ.Γκίζας κάλεσε όλους να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που πιθανόν να δημιουργηθούν και ζήτησε από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μη μετακινούνται χωρίς λόγο. Αν πρόκειται ωστόσο να μετακινηθούν με το αυτοκίνητο, θα πρέπει να ενημερωθούν για τον καιρό και για την κατάσταση του οδικού δικτύου, να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και το ρεζερβουάρ γεμάτο καύσιμα, να έχουν ενημερώσει τους οικείους τους για τη διαδρομή που πρόκειται να ακολουθήσουν και να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.

Οι πολίτες που επιθυμούν να προβούν σε αναφορά συμβάντος λόγω της κακοκαιρίας, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά απευθείας με τον Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους, τους Εντεταλμένους Συμβούλους ή τους Προέδρους των Κοινοτήτων τους.

Δήμαρχος Ναυπακτίας, Γκίζας Βασίλης 6945895556

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κοτρωνιάς Θωμάς 6974058745

Αντιδήμαρχος ΔΕ Αποδοτίας, Παπαϊωαννίδης Γιάννης 6947321545

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Πλατάνου Κούκουνας Αθανάσιος 6972859051

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Πυλήνης Μουχτούρης Ηρακλής 6987480417

Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου: 2634022199

Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου: 2634023003

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις