Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Κράτος-Ιδιώτης ή Διαδημοτικός Φορέας Διαχείρισης για το Φράγμα;

Κράτος-Ιδιώτης ή Διαδημοτικός Φορέας Δια...

Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

Όλα στο κράτος! Έπειτα έφοδος κατάληψης της εξουσίας και κομμουνισμός, αυτή είναι η απλοϊκή αντίληψη των ΚΚΕ-Πελετίδη. Στην πράξη όμως, το καπιταλιστικό κράτος δίνει την διαχείριση στον ιδιώτη και αυτός κερδοσκοπεί μέσω του λεγόμενου καρατικομονοπωλιακού καπιταλισμού.

Η κρατική ιδιοκτησία μετατρέπεται σε ιδιωτική χρησικτησία. Πόσο αριστεροί είναι αυτοί που ανάμεσα στην κρατική μορφή ιδιοκτησίας και την κοινωνική, μέσω Διαδημοτικού Φορέα, προτιμούν την ιδιωτικοποιημένη κρατική; Η μορφή ιδιοκτησίας και ο έλεγχος των μέσων παραγωγής και των πλουτοπαραγωγικών πηγών όπως το νερό, δεν καθορίζει τις παραγωγικές σχέσεις;

Τα επόμενα χρόνια η κερδοσκοπική ΒΙ.ΠΕ και οι βιομήχανοι θα παίρνουν δωρεάν νερό αξίας 1 εκ Ευρώ τον χρόνο, λεφτά που θα έμπαιναν στο ταμείο του Διαδημοτικού Φορέα. Το σκεπτικό του Πελετίδη «αγαπώ τον καπιταλιστή που για να μου στερήσει την μόνιμη ιδιοκτησία του φράγματος, μου παραχωρεί για 5 χρόνια δωρεάν νερό, παρότι και στα δικά μου χέρια δωρεάν θα ήταν», αποκαλύπτει την πολιτική σχιζοφρένεια ενός παρωχημένου κόμματος που ζεί στο παρελθόν 100 χρόνια πίσω.

Διαδημοτικός φορέας σημαίνει για πάντα κοινωνικός χαρακτήρας του δημόσιου αγαθού του νερού!

Όλα τα άλλα είναι παρανοϊκά, εμμονικά, ιδεοληπτικά και θα τα πληρώσουν μακροπρόθεσμα οι τρείς Δήμοι εξαιτίας των ΚΚΕ-Πελετίδη!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις