Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Να σώσουμε τις χελιδονοφωλιές- Έκκληση κατοίκων προς το ΚΤΕΛ για τους Μύλους

Να σώσουμε τις χελιδονοφωλιές- Έκκληση κ...

Ανοιχτή επιστολή προς τη Διοίκηση του ΚΤΕΛ

Ανοιχτή επιστολη προς την διοίκηση του ΚΤΕΛ Πάτρας απέστειλαν κάτοικοι της περιοχής γύρω από τα κτίριά του, με την οποία πραγματοποιούν έκκληση να σωθούν οι χελιδονοφωλιές που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του. Αναλυτικά:

Αγαπητοί κύριοι,

με χαρά παρακολουθούμε την μετεγκατάσταση του σταθμού στην καινούρια του εδρα. Αξιοποιείτε ένα θαυμάσιο κτήριο, πολλά χρόνια παρατημένο και μπράβο σας.

Θέλουμε να σας παρακαλέσουμε για κάτι, που πιθανόν και σεις να έχετε στα σχέδιά σας: να μην καταστρέψετε, συντηρώντας το κτήριο, τις άπειρες χελιδονοφωλιές που μεσα στα χρόνια έχουν φτιαχτεί κάτω απ'όλο το μήκος της μαρκίζας που υπάρχει στην Άστιγγος και την Σανταρόζα! Τα χελιδόνια που φωλιάζουν εκεί, έχουν βρεί ιδανικό και ασφαλές καταφύγιο και είναι ένα σήμα κατατεθέν άνοιξης και χαράς για όλη την πόλη. Αν οι φωλιές χαλάσουν, τα χελιδόνια δεν θα ξαναφτιάξουν

ποτέ φωλιές εκει...

Μιας κι έρχονται κάθε χρόνο απο πολύ μακρυά, τι καλύτερο σήμα για έναν σταθμό όπως τον δικό μας?

Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και ευχόμαστε για πολλά και καλά ταξιδια για όλους μας! -και για τα χελιδόνια?

οι περίοικοι, Βασιλική Κασπίρη, Νατάσσα Μητροπούλου, Μυρσίνη Σαρδελιάνου, Αναστασία Ξύδη, Κώστας Μαυρικάκης, Νικόλας Μπογδανόπουλος, Χαρά Τσιλήρα, Φώφη Σκέντζου, Περικλής Βασιλόπουλος, Ανδριάνα Κορωνάκη, Θηρεσία Πολίτου, Ελένη Βανδώρου, Luiz Mendes, Bικτωρία Αγγελοπούλου, Τατιάνα Λοβέρδου, Διόνη Καρόκη,Ελένη Δανελάτου, Αλεξάνδρα Παπασταμοπούλου, Νικόλας Φορλίδας, Αντρέας Κασπίρης, Κωνσταντίνος Τσιτσιλιάνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις