Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με 4 ερωτικά τρίγωνα που θα συνταράξουν το Διαφάνι!

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν με 4 ερωτ...

Περιπλέκονται οι σχέσεις των ηρώων στο επιτυχημένο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν δυσθεώρητες προκλήσεις

Περιπλέκονται οι σχέσεις των ηρώων στο επιτυχημένο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν δυσθεώρητες προκλήσεις στη συνέχεια των επεισοδίων στο Διαφάνι. Η σειρά μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, επιστρέφει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου με απανωτές απειλές όπλων, επιθέσεις, νέους έρωτες και έναν γάμο... για αρχή!

Η τελευταία σκηνή της περασμένης χρονιάς ήταν «γροθιά στο στομάχι» καθώς είδαμε ότι ο Βόσκαρης - ρόλο τον οποίο ερμηνεύσει ο Βασίλης Μπισμπίκης - έχει πάει βράδυ στο σπίτι της Ελένης και ξαναπροσπαθεί να τη βιάσει. Στην άγρια σκηνή ο Βόσκαρης έχει ακινητοποιήσει την Ελένη η οποία όμως αρπάζει ένα κομμάτι ξύλο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Η Ελένη δεν είναι πλέον η ανυπεράσπιστη γυναίκα που γνώρισε ο Μάνος στη φυλακή και θα του το αποδείξει περίτρανα. Ο Βόσκαρης έκανε μια συμφωνία με τον Δούκα, να τελειώσει μια για πάντα με την Ελένη. Ο Προύσαλης, ο Λάμπρος και η Δρόσω προσπαθούν να την βρουν, αλλά έχει εξαφανιστεί. Όλων οι υποψίες πέφτουν στον Βόσκαρη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4 Ιανουαρίου στις «Άγριες Μέλισσες» ο Μπάμπης μαθαίνει από την Ασημίνα την αλήθεια για το παιδί και θέλει να τη βοηθήσει, παρά τις αντιρρήσεις της. Θα δεχτεί, όμως, μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Κωνσταντής είναι αποφασισμένος να χωρίσει τη Δόμνα ενώ η Δρόσω δεν του αφήνει ελπίδες.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight