Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα Ενωμένη: Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια

Πάτρα Ενωμένη: Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια

Ανακοίνωση της παράταξης του Νίκου Παπαδημάτου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" αναφέρονται τα εξής: 

"Τα ψέματα έχουν, όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας, κοντά ποδάρια. Για ακόμη μια φορά ο άμισθος (;) σύμβουλος του δημάρχου κ. Πελετίδη ξαναχτύπησε σκορπώντας λάσπη.

Το μέλος της παράταξής μας, Θεόδωρος Ξυλιάς στην Οικονομική Επιτροπή της 29ης Δεκεμβρίου 2020, δήλωσε ότι στο εξής συμφωνεί με την αναγκαιότητα των έργων προμηθειών που είναι απαραίτητα για την πόλη, το ίδιο δήλωσε και για την σίτιση των μαθητών των Μουσικών σχολείων, καθώς και για το Εργοστάσιο Τέχνης του Λαδόπουλου, αλλά θα ψηφίσει λευκό στους όρους διακήρυξης και έγκρισης πρακτικών γνωμοδοτικών οργάνων, έως ότου η Δημοτική Αρχή εισηγηθεί στην Οικονομική Επιτροπή με απόλυτο έλεγχο τα θέματα ως εποπτεύουσα αρχή.

Στην πράξη κι όχι στα λόγια όλα αυτά, για να αποφευχθούν προσφυγές προδικαστικών αποφάσεων και άλλων, όπως προέκυψε: Πρώτον, με το έργο αντικεραυνικής προστασίας δημοτικών κτηρίων, σχολείων και αθλητικών εγκαταστάσεων και δεύτερον, με το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, όπου η Δημοτική Αρχή υποχρεώθηκε να ακυρώσει δυο αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, την 588/15/12/2020 και την 663/29/9/2020.

Κατά τα άλλα κουβέντα κύριε Πελετίδη για την ταμπακιέρα, αλλά αντίθετα ακολουθείτε την Γκεμπελίστικη και Σοβιετική τακτική του: «Ρίξε λάσπη όλο και κάτι θα μείνει»."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις