Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανικός στον αέρα: Πέθανε σε πτήση επιβάτης με κορωνοϊό - ΒΙΝΤΕΟ

Πανικός στον αέρα: Πέθανε σε πτήση επιβά...

Πανικός επικράτησε σε πτήση

Το αεροπλάνο της United Airlines ήταν στον αέρα όταν ξαφνικά επικράτησε πανικός. Ο λόγος ήταν ότι άνθρωπος ο οποίος νοσούσε με Covid-19 άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ συγχρόνως συνεπιβάτες του προσπαθούσαν να τον σώσουν.

Όλα έγιναν σε πτήση  που έκανε αναγκαστική προσγείωση στη Νέα Ορλεάνη. Η σύζυγος του άντρα που πέθανε αποκάλυψε ότι μια εβδομάδα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο είχε εμφανίσει συμπτώματα του κορονοϊόυ και είχε χάσει την όσφρηση και τη γεύση του.

Επιβάτες ανέφεραν πως ο άνδρας που πέθανε, δυσκολευόταν να αναπνεύσει, έτρεμε και ίδρωνε ακόμη και πριν από την απογείωση του αεροπλάνου.

Από τη στιγμή που απογειώθηκε το αεροπλάνο, η κατάστασή του επιβάτη επιδεινώθηκε ραγδαία, ενημερώθηκε ο κυβερνήτης ο οποίος και πήρε την απόφαση να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Νέα Ορλεάνη.

Ύστερα από μια ώρα στον αέρα, ο άνδρας σταμάτησε να αναπνέει. Το πλήρωμα αναζήτησε γιατρό και αρκετοί ήταν εκείνοι που σηκώθηκαν για να βοηθήσουν.

Ένας από τους επιβάτες που προσπάθησαν να σώσουν τον άνδρα, ρώτησε τη σύζυγό του για το ιατρικό του ιστορικό. Εκείνη δεν του είπε ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό αλλά ότι θα έκαναν τεστ όταν θα έφταναν στο Λος Άντζελες.

Όταν έφτασαν στα επείγοντα του νοσοκομείου στη Νέα Ορλεάνη, η γυναίκα του επιβάτη παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της ήταν θετικός στον κορονοϊό. Που σημαίνει ότι είπε ψέματα για να επιβιβαστεί στην πτήση για το Λος Άντζελες. Το CDC επικοινώνησε με την εταιρία και τους ενημέρωσαν ότι ο άνδρας είχε κορονοϊό. Η πτήση αναχώρησε ξανά και για λόγους ασφαλείας το κάθισμα που καθόταν ο ασθενής αφαιρέθηκε από το αεροσκάφος.

 

Πηγή: Daily Mail , thetoc.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις