Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Θα το τολμούσατε; Μεγάλος ντόρος με το πλατινένιο «pixie cut» look της Μπέλα Χαντίντ

Θα το τολμούσατε; Μεγάλος ντόρος με το π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα fashion media μιλούν για την τελευταία λέξη της μόδας στα μαλλιά, χάρη στην μεγάλη αλλαγή της καλιφορνέζας super model

Είναι από τις νεαρές καλλονές που καθιερώνουν τις κορυφαίες street style τάσεις στη γυναικεία εικόνα: Η καλιφορνέζα «θεά» της πασαρέλας Μπέλα Χαντίντ έκανε μια ακόμα δραστική αλλαγή στην εμφάνισή της, ώστε τις τελευταίες ώρες να πρωταγωνιστεί στα fashion media.

Στο πλαίσιο του τελευταίου show του οίκου Dior για τη Menswear pre-fall 2021 collection σε  virtual catwalk, η  το πασίγνωσστο μοντέλο παρουσιάστηκε  με εντελώς  ξανθά μαλλιά και με χαρακτηριστικό pixie cut κούρεμα.

Σίγουρα πρόκειται για ένα από τα haircuts που οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να δοκιμάσουν, όμως όσες το τολμούν αναμφίβολα ξεχωρίζουν. Η Μπέλα, υπογραμμίζοντας το κυρίαρχο ανδρόγυνο trend του γυναικείου δυναμισμού, φόρεσε το μαύρο κοστούμι της και μας έδειξε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, με νέα απόχρωση αλλά και ένα πολύ κοντό κούρεμα. Στο pixie cut της η φράντζα της είναι μακριά, παιχνιδιάρικη και πέφτει στο μέτωπό της. Όπως αναφέρει πίσω από τα νέα της μαλλιά κρύβεται η hair stylist, Jennifer Yepez, αλλά δεν διευκρινίζει εάν πρόκειται για περούκα ή για μία αληθινή μεταμόρφωση στα μαλλιά της.  Ηδη αμφισβητείται η μονιμότητα του hairlook αλλά τοι μήνυμα έχει «περάσει»!

Το μακιγιάζ επίσης, είναι αντίστοιχα εντυπωσιακό. Ο makeup artist, Sam Visser, έχει χρησιμοποιήσει προϊόντα Dior Beauty στις αποχρώσεις του ροζ και του μοβ.

Αρκετές πάντως stars έχουν ήδη τολμήσει αυτό το ύφος. Ανάμεσά τους οι Τζένιφερ Λόρενς, Ζόε Κράβιτζ, Κρίστεν Στούαρτ κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View