Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όταν ο πρίγκιπας William έβαφε τη Diana! ΒΙΝΤΕΟ

Όταν ο πρίγκιπας William έβαφε τη Diana! ΒΙΝΤΕΟ

Το άγνωστο τρυφερό video από το 1985 που έγινε viral

Όσο η αγαπημένη σειρά "The Crown" εξακολουθεί να καθηλώνει το κοινό, ένα νέο άγνωστο βίντεο με πρωταγωνιστές τον πρίγκιπα William και τη μαμά του, Diana κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, έχοντας αποσπάσει αμέτρητα σχόλια θαυμασμού.

Το video που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τον τρίχρονο πρίγκιπα να έχει αναλάβει το make up της Diana, αφού τον βλέπουμε να της βάζει με ιδιαίτερη επιμέλεια πούδρα!

Η Diana κάνει την πιο όμορφη έκφραση στο πρόσωπό της, η οποία αποκαλύπτει πως λάτρευε κάθε απλή πράξη από τα παιδιά της, ακόμη και αν το αποτέλεσμα από το μακιγιάζ στο πρόσωπό της ήταν αβέβαιο! Το video μάς ταξιδεύει πίσω στο 1985 και είναι ό,τι πιο γλυκό και τρυφερό κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στο internet.

Η πριγκίπισσα φοράει ένα πουά θαλασσί φόρεμα ενώ προσπαθεί να δώσει συμβουλές στον μικρό γιο της για το πώς να τοποθετήσει σωστά την πούδρα! Το φωτογραφικό υλικό είχε τραβηχτεί από τον Tim Graham εκείνη τη χρονιά ενώ η αγαπημένη πριγκίπισσα χαμογελά μαζί με τον μικρό γιο της την ώρα που βρίσκεται στο παλάτι του Kensington κοντά στο πιάνο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η ίδια έπαιζε πιάνο, λάτρευε το κολύμπι και ονειρευόταν να γίνει μπαλαρίνα! Η σχέση με τα παιδιά της ήταν ιδεώδης και κανείς δεν μπορούσε να την αμφισβητήσει! Αυτό άλλωστε, αποδεικνύεται και από το παραπάνω video.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight