Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Καλογερόπουλος: Η αντιπολίτευση λέει "αν δεν περάσει το δικό μας να καταστραφούν όλα"  

Δ. Καλογερόπουλος: Η αντιπολίτευση λέει ...

"Οι μάσκες έπεσαν και όλοι είδαν πλέον τι συμβαίνει"

 

Από το γραφείο του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου, δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής δήλωση:

«Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας που διεξήχθη την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, αποκαλύφθηκε πια σε όλη του την έκταση ο ρόλος των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, δηλαδή των κ.κ. Χρήστου Γούτου, Βασιλικής Ψυχράμη και Παναγιώτη Παπακωνσταντινόπουλου. Οι μάσκες έπεσαν και όλοι είδαν πλέον τι συμβαίνει.

Μπροστά στην εμμονή και το πείσμα τους, να συντελεστεί θεσμική εκτροπή εκ μέρους του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να τους γίνει το χατίρι και να έρθουν ξανά σε συζήτηση 2 θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί στα αρμόδια όργανα, δεν δίστασαν να καταψηφίσουν μεταξύ άλλων δύο σημαντικά θέματα, ένα για την τοποθέτηση μηχανισμών προσβασιμότητας ατόμων με ειδικές ανάγκες σε τέσσερις παραλίες του Δήμου μας και ένα για τις μεταβολές σχολικών μονάδων της περιοχής μας που αφορούν στην παραμονή του Γυμνασίου-Λυκείου Αιγείρας, στην αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Διακοπτού και στην ίδρυση Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου στο Αίγιο. Με λίγα λόγια, αρνήθηκαν να εγκρίνουν με την ψήφο τους, θέματα που αφορούν τόσο στην εξυπηρέτηση ΑμΕΑ συμπολιτών και επισκεπτών (και την υπογραφή χρηματοδότησης τριακοσίων χιλιάδων ευρώ, από πρόγραμμα που ήδη χάθηκε) όσο και στις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης παιδιών από δεκάδες οικογένειες του Δήμου μας.

Όλα αυτά, ενώ κατά τη συνεδρίαση, ξεκαθαρίστηκε προς τις τρεις προαναφερθείσες παρατάξεις για μια ακόμη φορά πως το αίτημά τους για συζήτηση των θεμάτων που επιθυμούσαν να εισαχθούν στην προ ημερησίας συζήτηση, ήταν εκτός νομικού πλαισίου σύμφωνα και με τις γνωμοδοτήσεις της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιαλείας. Αφού λοιπόν δεν τους ικανοποίησε ό,τι προβλέπει ξεκάθαρα η νομοθεσία, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτόν τον ξεκάθαρο εκβιασμό κατά της δημοτικής αρχής, η οποία όμως λειτουργεί τελικά εις βάρος των δημοτών.

Ο θυμόσοφος λαός λέει «Το γινάτι βγάζει μάτι» και η φράση αυτή ταιριάζει γάντι σε όσους επιμένουν να παρανομήσει η δημοτική αρχή, απλά και μόνο για να δείξουν ποιος είναι το «αφεντικό», προβάλλοντας διαρκώς πως αποτελούν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Μια πλειοψηφία, που με διάφορες προφάσεις δημιουργεί μονίμως εμπόδια και προβλήματα στην επίλυση σοβαρών ζητημάτων του Δήμου, που καθημερινά η δημοτική αρχή πασχίζει να δρομολογήσει και να λύσει. Τα θετικά αποτελέσματα που έρχονται καθημερινά, τους ενοχλούν πολύ όπως φαίνεται. Άραγε, από ποιο αγνό ενδιαφέρον για τον τόπο πηγάζουν οι εκβιαστικές συμπεριφορές τους;

Μόνο θλίψη προκαλούν όλα αυτά. Τους καλούμε να σταματήσουν αυτή τους την κατρακύλα και να συνεργαστούν με τη δημοτική αρχή, καθένας με την εντολή που έχει λάβει από τον λαό της Αιγιάλειας. Τουλάχιστον, αν δεν επιθυμούν να βοηθήσουν, ας σταματήσουν να εμποδίζουν και να καταστρέφουν το παρόν και το μέλλον των δημοτών.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις