Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

To άρωμα των ημερών με το πιο ηχηρό μήνυμα έχει μούσα τη Lady Gaga

To άρωμα των ημερών με το πιο ηχηρό μήνυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Aπό τον οίκο Valentino με τίτλο «Voce Viva», υπογραμμίζει πως όλες οι γυναίκες έχουν τη δική τους, δυναμική φωνή

Φωτεινή, αναμαλλιασμένη ή βαμπ και τυλιγμένη σε couture, φούξια- κόκκινους φραμπαλάδες: Από το φθινόπωρο ξέραμε πως το «φαινόμενο» Lady Gaga θα εκπροσωπήσει το νέο άρωμα του πλέον αριστοκρατικού και παραμυθένιου ιταλικού οίκου, όμως εν όψει Χριστουγέννων η φωτογραφική καμπάνια και το φιλμάκι δεσπόζουν στο διεθνές προσκήνιο του beauty shopping. Η ίδια η 34χρονη τραγουδίστρια,  performer και ηθοποιός το λάνσαρε καμαρώνοντας στο Instagram με το label Valentino Beauty να  την ακολουθεί, κάνοντας τη δική του αναφορά με τη λεζάντα «Μια δήλωση ατομικότητας».

«Eνα άρωμα που γιορτάζει τη δική σου φωνή» είναι το Voce Viva κατά την πλατινένια ντίβα των δέκα άλμπουμ, των 11 Grammys, του ενός Οσκαρ και των δυο Χρυσών Σφαιρών. Προκλητική, τολμηρή, εκκεντρική, θωρείται μια πολύπλευρη γυναίκα καλλιτέχνης που δεν φοβάται να εμπιστευθεί το ένστικτό της και να αρθρώσει την άποψή της.

Για να αναδείξει  το συγκεκριμένο άρωμα η Lady Gaga διάλεξε ένα «αόρατο» μακιγιάζ με απαλούς τόνους μεικ-απ και ένα διακριτικό ροζ λιπ-γκλος αφήνοντας την  πληθωρική τουαλέτα να κλέψει την παράσταση.

Το Voce Viva έχει μια ζεστή, λουλουδένια και κομψή ευωδιά, βασισμένη στο συνδυασμό περγαμόντου, πορτοκαλιού και βανίλιας. Το μπουκάλι είναι κλασικό και στολίζεται με τις εμβληματικές μεταλλικές λεπτομέρειες σε χρυσό, σήμα κατατεθέν του οίκου.

Το μήνυμα της ταινίας «Μy Voice, My Strength- Η φωνή μου η δύναμή μου» καλεί τον κόσμο να μοιραστεί τις αξίες, τα πιστεύω και τη διαφορετικότητά του. «Η φωνή μου με κάνει να ακουστώ, αποτελεί δήλωση ατομικότητας. Η φωνή είναι ζωντανή. Εχει τη δική της ζωή. Αποτελεί δύναμη της φύσης και η φύση είναι ισχυρή» τονίζει η Gaga ως global icon. Το φιλμάκι γυρίστηκε εν μέσω καραντίνας σε έναν αγρό έξω από το Λος Αντζελες. «Αισθάνθηκα δυνατή και άκουγα τον αντίλαλό μου στην εξοχή ενώ τραγουδούσα με το υπέροχο αυτό φόρεμα. Ενιωσα ελεύθερη και αυτή τη μαγική ελευθερία εύχομαι σε όλους να νιώθουν» περιέγραψε η star.

H παραγωγή έφερε την υπογραφή του artistic director  του Maison Valentino Pierpaolo Piccioli, της ίδιας της Gaga και του γνωστού σκηνοθέτη Xάρμονι Κόριν που εδρεύει στο Λος Αντζελες.

 Η καμπάνια συμπίπτει με την επιτυχία του τελευταίου άλμπουμ της Gaga «Chromatica» αλλά και της ανακοίνωσης ότι θα πρωταγωνιστήσει με τον Μπραντ Πιτ στο θρίλερ Bullet Train πάνω σε γιαπωνέζικο μυθιστόρημα μυστηρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View