Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτη - Παγετός τις πρωινές ώρες

Μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας την Τετάρτ...

Πτώση της θερμοκρασίας και παγετό τις πρωινές ώρες

Tην Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, οι θερμοκρασίες αναμένεται να παρουσιάσουν πτώση σχεδόν πανελλαδικά, με την εκτιμώμενη μείωση των μεγίστων θερμοκρασιών, σε σχέση με τις αντίστοιχες της Τρίτης, να είναι της τάξης των τριών έως έξι βαθμών. Παράλληλα, τις πρώτες πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο, αναμένεται μετά το μεσημέρι σήμερα να παρουσιάσουν σταδιακή ενίσχυση τοπικά στα επτά έως οκτώ μποφόρ, εντάσεις τις οποίες θα διατηρήσουν και την Τετάρτη.

Eπιπλέον, στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα και νωρίς το πρωί στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα δυτικά και τα βόρεια 4 με 6 μποφόρ, στα υπόλοιπα 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -6 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 13 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 17, στη Θεσσαλία από 2 έως 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 8 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 16, ενώ στη Ρόδο και στο Καστελόριζο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις