Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Λάμψτε τα Χριστούγεννα: Συλλεκτικές σειρές για τις γιορτές από τους κολοσσούς του μακιγιάζ

Λάμψτε τα Χριστούγεννα: Συλλεκτικές σειρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δείτε τα limited editions δωράκια που κυκλοφόρησαν για να είστε κούκλες στα ρεβεγιόν

Ναι, ναι, μένουμε σπίτι ασφαλείς αλλά οι…. «σειρήνες» της ομορφιάς μας καλούν για shopping μέσω διαδικτύου! Είτε από τον υπολογιστή μας είτε από τα καταστήματα καλλυντικών που ανυπομονούμε να ξανανοίξουν, θα κάνουμε ένα luxury beauty gift στον εαυτό μας. Τα μεγάλα labels της ομορφιάς λανσάρουν ήδη ειδικές holiday collections με «θεματικά» είδη μακιγιάζ, τα οποία επενδύουν πρωτίστως στη λάμψη. Σας έχουμε ενδεικτικούς πειρασμούς, δηλαδή τα προιόντα που έχουν κιόλας ξεχωρίσει. 

*Dior -Holiday 2020 Golden Nights Collection 


Η γαλλική αυτοκρατορία του στυλ κυκλοφόρησε μια σειρά με σήμα κατατεθέν την παραμυθένια χιονονιφάδα. Περιλαμβάνει την περιζήτητη παλέτα ματιών «5 Couleurs Couture Golden Night» όπου οι σκιές με τα ανάγλυφα σχέδια, φεγγοβολούν και είναι πραγματικά βελούδινες στην αίσθηση. Επίσης προτείνεται ένα εξαιρετικό Blush Rouge και το αξεπέραστο κραγιόν Diorific Vernis.

*Chanel- Les Chaînes D’Or Holiday Collection
 

Μια επιδεμίδα που ακτινοβολεί και οι τόνοι του χρυσού και του βαθυκόκκινου κυριαρχούν στο εορταστικό μακιγιάζ του εμβληματικού οίκου Chanel με πρέσβειρα την ιταλίδα super model Βιτόρια Τσερέτι. Το ανάγλυφο συλλεκτικό design είναι εμπνευσμένο από τις λατρεμένες αλυσίδες της Coco. Bestseller της σειράς το ρουζ λάμψης Illuminating Blush Powder, με την υπογραφή της Lucia Pica.  H μεταξένια υφή του προορίζεται για τα ζυγωματικά ή για έξτρα λάμψη σε όλο το πρόσωπο. Μαζί προτείνονται κόκκινο κραγιόν (Rouge Allure SGD56), σκιές (Ombre Premiere SGD55) και βερνίκι νυχιών σε μπεζ- χρυσό.

*YSL Dress Me Wild Holiday 2020 Makeup Collection 

 Η νέα princess της πασαρέλας Κάια Γκέρμπερ είναι η μούσα της γιορτινής σειράς του οίκου με τις … «άγριες» συσκευασίες σε animal prints. Ηδη η συλλεκτική παλέτα με την κόκκινη λεοπάρ κασετίνα έχει πολυσυζητηθεί και υπερπροβληθεί στα περιοδικά. Τέσσερις smokey αποχρώσεις για τα μάτια, τέσσερις αποχρώσεις για τα ζυγωματικά και τα μάτια μαζί με δυο φυσικές αποχρώσεις ρουζ επιτρέπουν απεριόριστους συνδυασμούς.

*Lancome- La Rose Holiday Collection

 Tα φινιρίσματα των συσκευασιών είναι σαν κρυστάλλινα σε ασημόλευκο τόνο, με το μοτίβο του παγωμένου τριαντάφυλλου να πρωταγωνιστεί. Ειδικά η Eyeshadow Palette με την κασετίνα με το ρόδο χαρακτηρίζεται στα ξένα media «precious» . Περιέχει  9 σαγηνευτικά , ζεστά χρώματα για τα μάτια που θα απογειώσουν τη βραδινή αμφίεση των Χριστουγέννων.

*Estee Lauder- The Holiday Edit


Δεν πρόκειται για collection αλλά για διάφορα αυτόνομα δωράκια. Εμείς διαλέξαμε το Mini New Year Reds, ένα gift set με τα κορυφαία κατακόκκινα κραγιόν σε κανονικό μέγεθος. Μιλάμε για 5 από τις « hottest red shades.» που κάνουν τα χείλη απαλά, ζουμερά και λαμπερά.  Κόκκινο της φωτιάς, κόκκινο κοραλί, κόκκινο βυσσινί κ.α. ένα για κάθε γιορτινή μέρα.
 

*MAC Cosmetics Holiday 2020 – Frosted Firework Collection


Φιγούρες της σύγχρονης ποπ- ροκ κουλτούρας και θέμα το παγωμένο πυροτέχνημα. Τα γιορτινά προιόντα είναι 11 με βασικούς τόνους το λευκό και το ασημί, δίχως να λείπουν κόκκινο, χρυσό και ροζ.  Η MAC Frosted Firework collection περιλαμβάνει eyeshadows, lipsticks, lip gloss, mini set και ένα διπλό eyeliner pencil. Πολύ αρέσει το Superfire Hit Mini Lipstick με τα 12 κραγιόν μινιατούρες αλλά και το Extra Dimension Skin Finish σε δυο holiday-exclusive highlighter shades.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View