Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οργή Δημήτρη Κουτσούμπα για την αστυνομία-Επίθεση σε διαδηλωτές! Προπηλάκισαν τον Παφίλη

Οργή Δημήτρη Κουτσούμπα για την αστυνομί...

Πέντε προσαγωγές

Οργισμένος με την αστυνομία ο Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την οποία κατηγόρησε ότι επιτέθηκε απρόκλητα στα μέλη του κόμματος, που παρά τις απαγορεύσεις, συγκεντρώθηκαν και στα Προπύλαια. Σ

ημείωσε δε ότι δέχτηκε επίθεση και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παφίλης, του οποίου έσκισαν, όπως καταγγέλθηκε, το πουκάμισο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., υποστήριξε ότι είπε στον Δημήτρη Κουτσούμπα ότι η συγκέντρωση του ΚΚΕ είναι παράνομή και πρέπει να διαλυθεί. Ο γγ του ΚΚΕ από την πλευρά του, σε δηλώσεις του σε απευθείας σύνδεση λίγο μετά το… πρώτο κύμα έντασης, υποστήριξε ότι διαπραγματευτής της αστυνομίας δεν τον πλησίασε ποτέ.

«Ούτε διοικητής εμφανίστηκε. Δεν λένε για ποιο λόγο τους χτυπάνε, τους έχουν κάτω, τους έχουν γδάρει τα χέρια και τα πόδια, τους έχουν με χειροπέδες. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος προπηλακίστηκε (…) Μας είπαν ότι τους έχει δώσει ο διοικητή τους εντολή να κάνουν αυτά τα αίσχη! Να μην τηρούν τα μέτρα και να έρχονται να μας ακουμπάνε (…) είναι πλήρης η ασυδοσία!» τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε παρέμβαση για την απελευθέρωση των πέντε κρατουμένων. Επίσης, σύμφωνα με τον 902, ο Θανάσης Παφίλης έκανε παρέμβαση στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου καταγγέλλοντας «τον αυταρχισμό της κυβέρνησης» και ζητώντας «την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων από τις αστυνομικές δυνάμεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις