Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: "Ημερίδα με θέμα την υποστήριξη της διδασκαλίας και της μάθησης στα Πανεπιστήμια"

Πανεπιστήμιο Πατρών: "Ημερίδα με θέ...

Από τα Γραφεία Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑΔΙΜ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Πατρών

Τα Γραφεία Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑΔΙΜ) του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας που έχουν συνυπογράψει, διοργανώνουν την Παρασκευή 20-11-2020 Ημερίδα με θέμα την υποστήριξη της διδασκαλίας και της μάθησης στα Πανεπιστήμια. Η Ημερίδα θα εστιάσει στα ζητήματα ίδρυσης των ΓΡΑΔΙΜ στα δύο Πανεπιστήμια, αλλά και στην αποτίμηση της πρώτης φάσης λειτουργίας τους και απευθύνεται στους/στις Αντιπρυτάνεις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και τα μέλη των ΜΟΔΙΠ των ελληνικών Πανεπιστημίων. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος και ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Περικλής Μήτκας.


Θα παρουσιαστούν τα βήματα για την ίδρυση των ΓΡΑΔΙΜ, οι πρώτες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και οι ανάγκες της πανεπιστημιακής κοινότητας, όπως καταγράφονται μέσα από την μέχρι σήμερα εμπειρία λειτουργίας τους. Στην Ημερίδα θα πάρουν μέρος καταθέτοντας τη δική τους εμπειρία σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, Καθηγητές Πανεπιστημίων του εξωτερικού, υπεύθυνοι για τη λειτουργία των αντίστοιχων δομών των Πανεπιστημίων τους. Μετά τις σύντομες παρουσιάσεις, θα ακολουθήσει συζήτηση για τις προοπτικές αυτών των δομών αλλά και τις ενέργειες για την αναβάθμιση της διδασκαλίας στο ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Για πληροφορίες: https://ctl.duth.gr/index.php/ imerida/

                              
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις